Kjendissøstre fronter sexy luksuskampanje

FRONTER KAMPANJE SAMMEN: Kendall (t.v.) og Kylie Jenner på rød løper i forbindelse prisutdelingen ESPY tidligere denne uken. Foto: GETTY IMAGES

Kardashian-søstrene Kendall (19) og Kylie Jenner (17) figurerer i en sexy kampanje for luksusmerket Balmain. Det gjør også fire andre kjendissøstre.

Line Blokhus
Publisert:

Det har vært litt av en uke for superkjendiser i moteverden – Cindy Crawfords 13 år gamle datter Kaia Gerber har blitt signert av et prestisjetungt modellbyrå, Johnny Depps datter Lily-Rose blir ambassadør for Chanel – og nå har tre kjente søskenpar landet en sexy kampanje for motehuset Balmain.

Tre søskenpar i kampanjen

Torsdag ble det kjent at søstrene Kendall og Kylie skal fronte luksusmerkets høst- og vinterkampanje, skriver amerikanske Style.

Som om ikke det var nok, inneholder kampanjen også to andre kjendissøskenpar: modellsøstrene Gigi og Bella Hadid, som mange kjenner fra realityserien The Real Housewives of Beverly Hills, i tillegg til supermodellen Joan Smalls og hennes søster Erika Smalls.

Inspirert av «Kimye»-kampanje

Ifølge Balmains kreative direktør, Olivier Rousteing, er søster-kampanjen inspirert av merkets vår- og sommer-kampanje for 2015 - hvor superparet Kim Kardashian og Kanye West gjorde en brennhet figur.

- Det startet med et mål om å igjen fokusere på skjønnheten i en intim forbindelse, teamet mitt og jeg konkluderte raskt med at en feiring av den unike og betingelsesløse kjærligheten mellom søsken er en naturlig progresjon fra ånden i forrige sesong, uttalte Rousteing.

Året før «Kimye»-kampanjen var det ingen ringere enn superstjernen Rihanna som frontet Balmains vårkampanje - så dette er slettes ikke første gang motehuset benytter kjente fjes som frontfigurer.

Publisert: