Kendall Jenner kaprer årets største magasin-cover

FORSIDEPIKE: Kendall Jenner er på forsiden Vogues septemberutgave. Foto: Getty Images

Supermodellen lander motebransjens mest prestisjetunge forside.

Camilla Christensen
Publisert:

Torsdag kunne Kendall Jenner (20) endelig dele den store nyheten om at hun har landet forsiden på septemberutgaven av amerikanske Vogue.

På Instagram la den tydelig ydmyke supermodellen ut et bilde av magasinforsiden hvor hun la til teksten «In a room with a bunch of people I love, looking at this cover made me cry. I FUCKING DID IT. SEPTEMBER VOGUE. This is the coolest thing ever! Can't thank you enough Anna, for giving me the honor».

I tillegg til bildet som både Jenner og Vogue har publisert, har de begge lagt ut en liten videosnutt fra da hele Kardashian-klanen feiret den prestisjetunge forsiden hjemme hos mamma, Kris Jenner.

NYHETER

Kim og Kanye lander nytt cover sammen

Jenner har tidligere kuppet flere magasinforsider, men dette er første gang hun er på forsiden av septemberutgaven til amerikanske Vogue. I fjor var det Beyonce som fikk det ærefulle oppdraget, og med det skapte hun motehistorie som første mørkhudede kvinne på magasinets septembernummer.

NYHETER

Alt om Kardashian-klanens ville motefest

Dette nummeret av Vogue er i år på hele 800 sider og kan regnes som årets store motebibel.

Fra dokumentaren «The September Issue» får vi bli med bak de fire veggene hos Vogue i New York, hvor vi får være «flue på veggen» under alle beslutninger og fotograferinger som blir tatt til den store septemberutgaven. Sjefredaktør Anne Wintour, er opptatt av det dette skal være den største og beste utgaven, som skal oppdatere leserne på alt av trender for den kommende sesongen.

NYHETER

Derfor provoserer Kim Kardashians Vogue-forside

A post shared by Mike Krieger (@mikeyk)
Publisert: