Melania Trump i kjole til 60.000 på NATO-møte

KLARE FOR MIDDAG: Førstedame Melania Trump slo deltok på et selskap med generalsekretær i Nato, Jens Stoltenberg. Foto: AFP.

Melania Trump (48) sparte ikke på luksusen da hun møtte verdensledere.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Førstedame Melania Trump er i Brussel i forbindelse med NATO-toppmøtet.

I den anledning var hun gjest i et fornemt cocktailselskap. Under onsdagens samling var den amerikanske førstedamen kledd i en hvit, delvis gjennomsiktig midikjole med appliserte detaljer.

Kjolen er fra luksusdesigneren Elie Saabs vårkolleksjon, og har en prislapp på 7450 dollar, eller rett i overkant av 60.000 norske kroner.

Melania Trump er kjent for sin forkjærlighet for luksusklær, og kombinerte kjolen med pumps fra Christian Louboutin med en prislapp på rundt 5000 kroner.

VIKTIG MØTE: Amelie Derbaudrenghien og hennes partner Charles Michel, statsminister i Belgia, president Donald Trump og førstedame Melania Trump ankommer cocktailselskapet i Parc du Cinquantenaire i Brussel. Foto: Reuters.

Donald Trump har under toppmøtet kommet med beskjeden om at han vil at NATO-landene skal øke forsvarsbudsjettene helt opp til fire prosent.

NYHETER

Melania Trumps omstridte jakke selges for ville summer

MOTSETNINGER: Her er den franske førstedamen Brigitte Macron og USAs førstedame Melania Trump. Macron var kledd i stram dress, mens Trump var kledd i en detaljrik blondekjole. FOTO: AFP.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.