Miranda Kerr er forlovet - se den store diamantringen

NYFORLOVET: Miranda Kerr er gifteklar, for andre gang. Foto: Getty Images
NYFORLOVET: Miranda Kerr er gifteklar, for andre gang. Foto: Getty Images

Supermodellen delte den glade nyheten på Snapchat.

Onsdag kunne den tidligere Victorias Secret-engelen, Miranda Kerr (33), dele med verden at hun har forlovet seg med Evan Spiegel (26). De to har vært sammen i overkant av ett år og viser nå at kjærligheten deres er så stor at de vil ta forholdet et steg videre.

Spiegel er grunnlegger av Snapchat, så naturlig nok var det på sin private

GIFTER SEG: Miranda Kerr og forloveden Evan Spiegel. Foto: Skjermdump Instagram @mirandakerr
GIFTER SEG: Miranda Kerr og forloveden Evan Spiegel. Foto: Skjermdump Instagram @mirandakerr

Snapchat-bruker at Kerr delte nyheten. Hun tok et bilde av den store diamantringen, med en illustrasjon av en mann som gikk ned på kne fremfor en kvinne, med teksten «Marry Me!».

Kort tid senere la den australske skjønnheten ut det samme bildet på Instagram hvor hun skrev «I said yes».

Det ser ut til at kjærlighetene virkelig blomstrer for kjendisene denne sommeren og tidligere denne uken kunne vi røpe at hertuginne-søsteren Pippa Middleton også har forlovet seg.

Gifteklar for andre gang

I 2010 giftet Miranda Kerr seg med den berømte skuespilleren Orlando Bloom, men ekteskapet varte ikke i mer enn tre år. Heldigvis forble de venner, og sammen har de sønnen Flynn (5). For et halvt år siden introduserte Kerr eksmannen og sønnen for den nye mannen i livet hennes.

Forrige gang Miranda giftet seg ble bryllupet holdt skjult for pressen, men denne gangen tror og håper vi at det blir annerledes. Skal vi se på hvordan paret delte forlovelsesnyheten som en smakebit på den store dagen, kommer nok bryllupet også til å bli bra dokumentert på Snapchat.

Kerr har en feminin og elegant stil, så vi gleder oss til å se brudekjolen hun velger.

Det er enda ikke kjent hvor diamantringen Spiegel ga Kerr er fra, men med den størrelsen og det faktum at Snapchat-grunnleggeren er en av verdens yngste dollarmilliardærer, var den nok ikke billig!

Hvordan var din opplevelse i dag?