Nyheter

Nå kan buksen din bli skreddersydd etter iPhone 6 Plus

FOR STOR: Den nyeste iPhone 6 plus byr på problemer for deg som liker å ha telefonen i lommen. Foto: Thea Roll Rakeng / VG

Klesgiganter som Levi's, J Crew og Lee vurderer å endre på bukselommer for at de skal passe nylanserte iPhone 6 Plus bedre.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

En oppdatert versjon av iPhone ble lansert i forrige måned. Den største endringen på de nye modellene er størrelsen og tykkelsen av mobilen. Begge modellene er smalere, men plus-modellen er betydelig større. Faktisk så stor at den ikke vil passe i en normal bukselomme.

Her får du tipsene til hvordan du oppnår den perfekte jeansrumpa!

SÅ VIDT DET GÅR: iPhone 6 er mindre enn plus-modellen, men er også akkurat litt for stor til å få plass i bukselommen. Foto: Thea Roll Rakeng / VG

Buksedesigner for Lee Jeans, Whitney Nearly forteller til Mashable at firmaet begynte å diskutere lommestørrelse med en gang iPhone 6 plus kom på markedet, men at ingen avgjørelser er tatt foreløpig.

- Funksjonalitet er viktig for oss, og vi kommer selvfølgelig til å designe noe som er flatterende for forbrukerne. Vi tenker alltid på hvordan hun eller han bruker olabuksen, hvilken anledning og hvordan vi skal tilrettelegge for at buksen skal passe til alle situasjoner i hverdagen, sier hun til avisen.

Lurer du på om du skal ha skjorten utenfor eller innenfor bukselinningen?Sjekk reglene her.

Mulig Levi's-endring

Lee Jeans er ikke alene om å leke med tanken på en iPhone-tilpasset bukse. Amerikanske J Crew sier til Mashable at merket vil gjøre alt for å tilpasse seg den teknologiske hverdagen til folk. Også denimgiganten Levi's er forberedte på å gjøre noen mulige designendringer.

- Uten å være helt iPhone-spesifikk så er vår visjon, slik som Steve Jobs', å designe produkter som gjør livet litt bedre for forbrukerne, sier sjefen for global design i Levi's, Jonathan Cheung, til nettstedet.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Mote
  2. iPhone

Relaterte artikler

NYHETER

Dette er årets Øya-trend

NYHETER

Anna Wintour mener Dundas vil droppe Cavallis «waa-waa-woom»

NYHETER

H&M stenger alle prøverom i butikkene sine

NYHETER

Syv motekjendiser på Oslo Runway

NYHETER

Praktisk og trendy: Sjekk rumpetasken på Øyafestivalen

HUDPLEIE

Elixir-sjef Marianne Fjørtoft: – Vi vil aldri betale en influencer

TILBEHØR

Slik styler du et silkeskjerf på fem måter