Disse er kåret til verdens best kledde

Verdens best kledde 2014

Vanity Fair har nok en gang kårets verdens best kledde, men vår egen kronprinsesse Mette-Marit er ikke blant de kongelige som har havnet på listen.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Verdens best kledde 2014

BLONDER: Prinsesse Mary av Danmark er opptatt av mote og trender. Og det synes. Foto: Getty Images

Verdens best kledde 2014

STILIG: Victor Cruz blir invitert på motefester i tillegg til å briljere på fotballbanen. Foto: Getty Images

Verdens best kledde 2014

ÅRETS FINESTE: MinMote-leder Sonia Huanca Vold mener denne kjolen er den vakreste hun har sett hittil i år. Foto: Getty Images

Verdens best kledde 2014

BLÅ DRØM: Lupita Nyong'o stilte på rød løper under Oscar-utdelingen med en himmelfarget Prada-kjole. Foto: Getty Images

Det prestisjetunge motemagasinet Vanity Fair har offentliggjort sin årlige liste over verdens best kledde for 2014. Listen inneholder som vanlig alt fra motedesignere og modeller til filmstjerner og idrettsutøvere. Det er imidlertid ikke bare Hollywood-kjendiser som har markert seg på motefronten, de kongelige får minst like mye oppmerksomhet.

Skandinavisk innslag

RØD BLONDEDRØM: Prinsesse Mary av Danmark er i likhet med vår egen Mette-Marit, opptatt av mote. Legg merke til Marys lekre diadem. Foto: Getty Images

Kronprinsesse Mary av Danmark er kjent for sin elegante og delikate stil. Hun er én av flere kongelige som har havnet på den anerkjente best kledde-listen i år. Mary får ros for sin røde blondekjole som hun bar under bryllupet til Madeleine og Chris O'Neill.

Dronning Maxima av Nederland har også blitt lagt merke til av Vanity Fair og roses for sin smakfulle stil. Maxima er spesielt glad i luksusmerket Valentino, og har opptil flere designerkjoler fra motehuset.

FJONG: Dronning Maxime av Nederland er glad i antrekk med pompøse, men sofistikerte detaljer. Foto: Getty Images

Vår egen kronprinsesse Mette-Marit har tidligere blitt hyllet av internasjonal motepresse for sin eksklusive smak og moteriktige stil, og har flere nære designervenner. Denne uken ble hun observert på ferie med den italienske Vogue-redaktøren Franca Sozzani. Til tross for sine moteriktige antrekk, nådde ikke Kronprinsessen opp på kåringen i år.

Skuespillere og idrettsutdøvere

Hollywood-skuespilleren Cate Blanchett har hovedsakelig gjort seg bemerket på filmlerettet, men hylles også for sin sofistikerte klesstil. Under Oscar-utdelingen tidligere i år, kåret MinMote skuespilleren til kveldens best kledde. Den sexy og sofistikerte Giorgio Armani-kjolen trekkes også frem av motemagasinet.

PERFEKSJON: En av årets aller fineste kjoler, tilhørte skuespielleren Cate Blanchett. Foto: Getty Images

Hollywoods nykommer, Oscar-vinnende Lupita Nyong'o, har fått mye oppmerksomhet etter sin sterke rolle filmen «12 Years a Slave» som gikk på kino tidligere i år. Hun blir nå omtalt som et stilikon av motepressen. Det var altså med god grunn vi ba deg følge med på dette stjerneskuddet.

OSCAR-VINNER: Vakre Lupita Nyong'o vant en Oscar for sin rolle i storfilmen «12 Years a Slave». Her er hun iført en lyseblå kjole fra Prada. Foto: Getty Images

Artisten Pharrell Williams er blant de velkledde mennene på årets liste. Han får moteskryt for sin kule og avslappede stil som til vanlig består av mønstrete skjorter, spesielle jakker og smale jeans. Pharrell har dessuten gjort en oversized hatt til sitt varemerke, tiltross for krass kritikk. Og med sin bedre halvdel, Helen Lasichanh ved sin side, ser rap-artisten enda bedre ut.

MOTEPAR: Artisten Pharrell er blitt et moteikon, og det med god grunn. Hans kone, Helen Lasichanh, er også kjent for å sine kule antrekk, og sammen utgjør de en svært stilfull duo. Foto: Getty Images

Den amerikanske fotballstjernen Victor Cruz er også å finne på Vanity Fairs liste over verdens best kledde. MinMote er langt fra uenige og har registreret at Cruz har et imponerende utvalg av kule, skreddersydde dresser.

MOTEYNDLING: Victor Cruz er amerikansk fotballspiller og blir ofte invitert på motearrangementer. Her er han avbildet på Vogue Fashion Fund Awards. Foto: Getty Images

Den kjekke, svenske ishockeymålvakten Henrik Lundqvist (32) er kjent for sine gode klesstil. Han har ved flere anledningen dukket opp på den røde løperen iført eksklusive dresser med motedetaljer som ruter og fargerike slips. Det har sikret ham en plass på Vanity Fair-listen.

SVENSK HUNK: Henrik Lundqvist er ishocketmålvakt for New York Rangers. Svenskene er kjente for sin gode motesans, og Mr. Lunsqvist er intet unntak. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: