Se! Madde smykker seg som Mette-Marit

Svenskenes prinsesse Madeleine (28) glitret seg gjennom helgens fyrstebryllup i Monaco med samme symbolske korsarmbånd som moteprinsesse Mette-Marit (37).

Isabelle Ringnes
Publisert:

Svenskeprinsessen, som for tiden er bosatt i mote-mekkaet New York, er kjent for alltid å være først ute med de siste trendene.

I helgen ble det imidlertid klart at ni år eldre Mette-Marit har kommet henne i forkjøpet når det kommer til smykketrender.

Under helgens fyrstebryllup hadde nemlig Madde på seg prikk likt gullarmbånd som Mette-Marit har båret i flere år.

Kronprinsessen har i lang tid brukt sitt gullarmbånd med kors og såkalt «Evil Eye» anheng, som under et fylkesbesøk i Aust-Agder september i fjor.

Hun hadde også på seg armbåndet da hun gjestet bryllupet til Albert og Charlene.

- Dette vil bli hot som accessories i sommer nettopp fordi it-jenter som Mette-Marit, og nå altså prinsesse Madeleine som kopierer sin kongelige trendsetterkollega, sier, sjefredaktør i Henne og trendekspert Laila Madsô.

Om prinsessene hadde planlagt å bruke det samme armbåndet er vel tvilsomt.

Madeleine har dessuten en litt enklere variant av uten «Evil Eye», som hun kombinerte med et lilla tynt stoffarmbånd.

Vakre Charlotte Casiraghi valgte hvitt på bryllupsfest. Se bilder her!

I tiden

- Armbånd er veldig i tiden akkurat nå. Og det skal gjerne være flere tynne stoff-, gull- og fargevariasjoner på samme arm. Mette-Marit er veldig glad i armbånd, så det er ikke rart at hun er først ute med denne trenden, sier VG og minMotes ekspert Silje Pedersen.

Henne-sjef Madsô tror ikke symbolikken er tilfeldig:

- Jeg ser ikke bort ifra at de kongelige som bærer dette smykket, også Dronning Sylvia, bruker det fordi det både er pent og lekket på et sommerbrunt håndledd, samtidig som de liker å tenke at det kan ha en beskyttelseskraft, tror hun.

Relevante artikler videre:Prinsesse på prøve i elegant stil. Les mer her!Beckham har aldri sett bedre ut. Se bildene!
Drøm deg bort i kongelige brudekjoler. Stor bildespesial.

Publisert: