Florence Pugh etter kjolekritikk: – Voks opp

HAR FÅTT NOK: Skuespiller Florence Pugh har sett seg lei av folk som ser sitt snitt til å kommentere kroppen hennes.
HAR FÅTT NOK: Skuespiller Florence Pugh har sett seg lei av folk som ser sitt snitt til å kommentere kroppen hennes. Vittorio Zunino Celotto / Getty Images

Skuespilleren (26) kommer med bestemt budskap etter at hennes gjennomsiktige kjole satte fyr på innboksen.

Valentino har fått stor oppmerksomhet for sin kunstneriske couture-visning i på Spansketrappen i Roma. Her var flere superstjerner samlet, mange av dem selvfølgelig kledd opp i knall Valentino-rosa.

Her kan du se bilder fra den spektakulære visningen:

Blant gjestene var Hollywood-stjernen Florence Pugh, som er kjent fra blant annet «Little women» og «Black Widow». Hun var kledd i en fotsid kjole i rosa tyll. Men det mange ser ut til å legge ekstra godt merke til, er at kjolen er gjennomsiktig i fronten, og at brystene hennes dermed var synlige. Pugh, som har over 7,5 millioner følgere på Instagram, har nå gått kraftig ut mot tilbakemeldingene hun har fått på antrekket.

– Hvorfor er dere så redde for bryster?, spør hun seg blant annet.

Innlegget har allerede fått 1,4 millioner likerklikk, og 18.000 kommentarer. I kommentarfeltet renner det nå inn med støttende ord.

Puhg skriver at hun forventet å få både positive og negative kommentarer på kjolevalget, men at hun ikke fantes nervøs hverken før, under eller etter motevisningen. Hun er også sjokkert over hvordan enkelte velger å tilnærme seg henne, og ikke minst kommentere kroppen hennes.

Hun avslutter innlegget med et tydelig budskap om å frigjøre brystvorten.

– Voks opp. Respekter mennesker. Respekter kropper. Respekter alle kvinner. Respekter mennesker. Livet vil bli mye enklere, jeg lover. Og alt på grunn av to søte, små brystvorter.

FORBEREDT PÅ KOMMENTARER: Skuespiller Florence Pugh i sin gjennomsiktige Valentino-kjole.
FORBEREDT PÅ KOMMENTARER: Skuespiller Florence Pugh i sin gjennomsiktige Valentino-kjole. Vittorio Zunino Celotto / Getty Images

Designer Pierpaolo Piccioli (54) høster strålende kritikker for kolleksjonen som ble takket av med stående applaus. Kolleksjonen bærer navnet «The Beginning», og det var nemlig her, rett ved Spansketrappen, at Valentino-eventyret begynte i 1959. I tillegg til spektakulære antrekk får designeren også skryt for mangfoldet av modeller som viste antrekkene på catwalken.

WOW-FAKTOR: Valentinos haute couture-kolleksjon «The Beginning» for høsten og vinteren 2022/2023 ble vist på Spansketrappen.
WOW-FAKTOR: Valentinos haute couture-kolleksjon «The Beginning» for høsten og vinteren 2022/2023 ble vist på Spansketrappen. Gregorio Borgia / AP
KNÆSJ: Anne Hathaway var blant gjestene som var kledd opp av Valentino.
KNÆSJ: Anne Hathaway var blant gjestene som var kledd opp av Valentino. Vincenzo Landi / ipa-agency.net
GLITRET: Elodie var kledd opp i en glitrende buksedress.
GLITRET: Elodie var kledd opp i en glitrende buksedress. Vincenzo Landi / ipa-agency.net
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?