Obama-familiens julekort får Internett til å smelte

SISTE JULEKORT: Michelle, Sasha, Malia og Barack Obama forlater Det hvite hus om knappe fire uker etter åtte år som USAs førstefamilie. Foto: Getty Images

😭💔😍!!!

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Obama-familien har offisielt sendt sitt siste julekort fra Det hvite hus, og det har ikke gått forbi i stillhet må du tro. Twitter-brukere over hele verden og internasjonale medier som Huffington Post, Teen Vouge, ELLE, og Daily Mail roser det siste julekortet opp i skyene og beskriver det som ikonisk. Flere skriver dessuten at de blir svært emosjonelle av at Obama skal forlate det Det hvite hus.

untitled link

– Siste julekort for Obamas familie. Kommer til å savne dem så mye💔, skriver en, mens andre skriver:

– Ikonisk! De ser fantastiske ut alle sammen. Dette er trist.

På kortet poserer Michelle (52) og Barack Obama (55) med sine to døtre Malia (18) og Sasha (15). Førstedamen og søstrene er iført tre fantastiske designerkjoler - Michelle i en mørkeblå kreasjon fra Jason Wu, mens Malia og Sasha har på seg spesialsydde kjoler fra Naeem Khan.

Gammelt bilde

Førstedamen har virkelig gitt oss noen uforglemmelige kjoleøyeblikk de siste årene - blant annet den glitrende Versace-kjolen og kjolen hun bar under siste «State of the Union» - den gule kjolen fra Narciso Rodriguez.

untitled link

Julekortbildet er forresten tatt i forbindelse med den offisielle statsmiddagen da den canadiske statsministeren Justin Trudeau besøkte USA og Det hvite hus i mars tidligere i år. Barack Obama er USAs 44. president i knappe fire uker til før Donald Trump overtar eller åtte år. Obama ble først valgt i 2008 og gjenvalgt i 2012.

Sjekk Michelle Obamas elleville carpool karaoke med James Corden her:

Publisert: