Yolanda Hadid angrer på skjønnhetsinngrep

MODELLMAMMA: Yolanda Hadid får en suss på kinnet av datteren Gigi Hadid. Foto: AFP.
MODELLMAMMA: Yolanda Hadid får en suss på kinnet av datteren Gigi Hadid. Foto: AFP.

Nå vil Yolanda Hadid (55) fremme et naturlig utseende med fokus på å være glad i seg selv.

Yolanda Hadid, som er kjent fra TV-serien «The Real Housewifes of Beverly Hills», feirer 55-årsdagen med å gå hardt ut mot operasjoner og fillers.
For å fremme sine synspunkter delte hun et bilde av seg selv hvor hun poserte i undertøy foran speilet.

– Femogfemti og smiler fra innsiden og ut. Endelig tilbake til originalen fra 1964, skriver hun og legger til:
– Jeg lever i en kropp uten brystimplantater, fillers, Botox, extensions og all dritten jeg trodde jeg trengte for å opprettholde det samfunnet har fått meg til å tro at en sexy kvinne bør se ut som. Giftigheten av det nesten drepte meg.

Yolanda Hadid har vært åpen om at hun sluttet med fillers etter at hun ble diagnostisert med borreliose for flere år siden.

I Instagram-innlegget forteller hun også at det tok henne mange år å endre på dårlige avgjørelser hun har tatt.

– Det er opp til oss å lære og elske oss selv og feire at vi alle har vår unike skjønnhet i alle aldre gjennom denne reisen kalt livet.

Men til tross for at Hadid nå har gått ut mot injeksjoner og operasjoner får hun hard medfart i kommentarfeltet, ettersom flere følgere mener hun fremdeles har gjort operasjoner og tatt fillers. Andre gir skryt for at Hadid nå vil være et naturlig forbilde.

Yolanda Hadid er langt ifra den første Hollywood-kvinnen som har gått ut med at hun angrer på plastisk kirurgi og på å ha gitt etter for presset om å se yngre ut. Jane Fonda (81) har tidligere fortalt at hun skulle ønske hun klarte å stå i mot skjønnhetsoperasjoner.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?