Nyheter

Mette-Marit gjør som stjernene – kler seg i sesongens striper

Kronprinsesse Mette-Marit (39) viser seg nok en gang som en ekte moteprinsesse. Nå har hun også skaffet seg et skjørt i vårens heteste mønster – sorte og hvite striper.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det var under et offisielt oppdrag på Hotell Vulkan i Oslo at kronprinsessen viste fram sitt nye skjørt. Mette-Marit matchet det sorte og hvite skjørtet med en marineblå blazer, rosa skjerf, genser med hundeprint og sin nye «signaturfrisyre», Hollywood-bølger.

På føttene hadde hun et par sandaler med lisser som hun også har brukt tidligere i år, og på armen hang en eksklusiv veske fra Mette-Marits favorittmerke Prada.

LES OGSÅ:10 stripete kjøp til under 500 kroner

Kronprinsessen er ikke alene om å ha kastet seg på stripetrenden. Det enkle mønsteret dukket først opp på catwalken hos blant annet Tommy Hilfiger, Marc Jacobs og Oscar de la Renta, og har siden blitt omfavnet i kjendisverdenen. Alle fra Olsen-tvillingene til «it»-jenta Georigia May Jagger og modell Rosie Huntinton-Whitley har skaffet seg stripete plagg, for å nevne noen.

Mette-Marit har tidligere vist at hun henger med på motenotene med å kle seg i 2011s «it-kjole» fra Pucci, prinsessevesken «The Knot» fra Bottega Veneta og luksuspumpsene med rød såle fra Christian Loboutin.

Derfor er ikke minMote-leder Sonia Huanca Vold overrasket over at et stripte skjørt har funnet veien inn i Mette-Marits garderobe.

– Det er ingen tvil om at vi har en moteinteressert kronprinsesse. Hun dukker stadig opp i de siste trendene fra catwalken og striper er det mest moteriktige man kan iføre seg denne våren, sier hun og fortsetter:

- Man kan velge mellom smale og brede striper, og de kommer i flere forskjellige fargekombinasjoner. De klassiske fargene som hvitt, rødt og blått er dog de mest trendy. Uttrykket skal være 60-tallsinspirert eller sporty. Kronprinsessen har gått for sistnevnte.

Hva synes du om den stripete trenden? Diskuter i kommentarfeltet!

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Stil
  2. Trender
  3. Striper
  4. CIA

Relaterte artikler

NYHETER

Tallene som knekker prinsessekoden - de harde fakta om Mette-Marits stil

NYHETER

Gjør som Tone Damli og Mette-Marit: 10 bomber-jakker til under 1000 kroner

KLÆR

Mette-Marit har skaffet seg sesongens store trendplagg

KJENDIS

Mette-Marit fyller 43: Her er moteåret som har gått

NYHETER

Han selger luksussmykker til Mette-Marit: - Hun får ikke rabatt

MOTE

Gjør som Mette-Marit - budsjettvennlig festantrekk

NYHETER

Sjekk Mette-Marits Midtøsten-garderobe