Gravide på den røde løperen: Årest flotteste Hollywood-mødre

En rekke Hollywoodstjerner og kjendiser har vist fram sin voksende babymage på den røde løperen i 2011, vakrere en noensinne.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Mammamote har vært og er fortsatt et hett tema i kjendisverdenen for tiden. Skuespillere som Jessica Alba (30), Natalie Portman (30) og Kate Hudson (32) har alle vist fram sine struttende mager i fantastiske kjoler av eksklusivt design i år.

Glam-dronning Beyoncé (30) har imidlertid kanskje fått aller mest oppmerksomhet for sine antrekk. Etter at hun annonserte at hun og ektemannen Jay-Z venter barn har hun vist fram en gravid-kjolegarderobe uten sidestykke, som dessuten har fått ekspertene til å hylle henne.

LES OGSÅ:Beyoncé stråler med babymage - nå designer hun mammaklær

En annen kvinne som har tvihold på stilen som gravid er den styrtrike arvingdatteren til Donald Trump, Ivanka Trump.

Foretningskvinnen og modellen fikk sin første datter i juli og var ikke overraskende tilbake i toppform kort tid etter. Hun så imidlertid like fantastisk ut som høygravid og viste fram en misunnelsesverdig garderobe blant annet av en samling hvite kjoler fra eksklusive designere.

LES OGSÅ:Årets 20 best kledde kvinner

Smellvakre Jessica Alba fikk også mye skryt for sin oransje og lilla kjole fra Diana Von Fürstenberg, mens Natalie Portman stjal showet i en englehvit Azzaro-kjole tidligere i år.

Portmans mage var dessuten enda større under Oscar-utdelingen, da hun bar en nydelig kjole i dyp lilla fra Rodarte.

2011 var dessuten et stort karriereår for Natalie, som vant både Golden Globe og Academy Award-pris for sin rolle i «Black Swan».

LES OGSÅ:Få skjønnhetstips fra ekte ballerinaer

Jennifar Garner valgte ofte korte kjoler til den røde løperen i 2011, blant annet en marineblå asymmetrisk kjole som hun hadde på seg på premieren til «Butter».

- Vi er vant til å se henne så tøff, men her er hun virkelig sexy. Dessuten får hun vist fram noen flotte bein i den korte kjolen, skrev Daily Mail.

LES OGSÅ:Stor kavalkade - kjendisenes beste øyeblikk med «den lille sorte»

Fasionista og fotballfrue Victoria Beckham har fått både ris og ros for sine antrekk etter at hun fikk datteren Harper Seven, som dessuten ser ut til å bli like trendy som sin mor før hun har fylt et år.

Victoria viste seg ikke mye offentlig som gravid, men ble blant annet fotografert da hun gjestet kongebryllupet i England med ektemannen David Beckham. Da hadde motemammaen på seg 16 cm høye hæler fra rådyre Christian Louboutin.

Tidligere i høst tok imidlertid Victoria Beckham med seg prisen for beste designermerke hjem fra British Fashion Awards.

Følg minMote-bloggen her!

Følg journalisten på Twitter her

Publisert: