Celina Midelfart får kjolerefs av svenskene: - For avkledd for kongefest

GUDINNEN: Celina Midelfart viste at hun fortsatt kan kunsten, etter flere år utenfor rampelyset i London med mann og barn. Foto: Mattis Sandblad

Celina Midelfart (40) så ut som en ekte prinsesse i kjole fra 

Natalie Ngo
Publisert:

kronprinsesse Mette-Marits (39) designervenn Peter Dundas. Men svenske motesynsere er ikke fornøyd.

Festlighetene i forbindelse med prinsesse Madeleine (30) og Chris O'Neills (38) bryllup startet fredag med vennefest på toppen av fasjonable Grand Hotel i Stockholm. Blant gjestene minMote gleder seg aller mest over å se er Celina Midelfart. Hun har skydd offentligheten de siste årene til fordel for et stille liv i London med businessforloveden Tor Olav Trøim og sønnen Olav.

Det er Celinas mangeårige vennskap til prinsessens jetsetvenninne Camilla Olsson som er grunnen til at hun først fikk innpass i prinsesse Madeleines krets.

På vennefesten var den tidligere kosmetikkdronningen iført en kjole signert Peter Dundas, ifølge minMotes kilder. Til kjolen hadde hun valgt utslått hår med røff sideskill, og clutchveske.

- Hun ser helt fantastisk ut! Endelig får vi se Norges mest stilsikre dame skinne på den røde løperen, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold, som kaster dom over gjestenes festantrekk.

Svenskene er ikke enige. Hvert fall ikke moteeksperten til Expressen, som slakter den høye splitten.

- Den er litt for avkledd, sier Emma Danielsson til sin egen avis, som har laget en hel sak om Celinas antrekk.

- Å velge en splitt som går opp til hoften er ingen god ide på en kongefest, fortsetter hun.

ALDRI VÆRT FLOTTERE: Celina Midelfart feide de andre festgjestene av banen. Foto: Mattis Sandblad

Dundas sitter i sjefsstolen hos det italienske motehuset Pucci. De siste årene har han også blitt en trofast favoritt hos kronprinsesse Mette-Marit - til stor applaus fra moteekspertene. Dundas og kronprinsessen ble gode venner etter at de møttes via sin felles venninne Petra Middlethon, moteredaktør i ELLE, på midten av 2000-tallet.

PUCCI-PRINSESSEN: Mette-Marit velger ofte eksklusive Pucci-kreasjoner til kongelige begivenheter. Disse er fra dronning Margrethes 40 års feiring i København og bryllup i Luxembourg. Foto: Scanpix

En annen stor designerfavoritt hos kronprinsessen er Valentino. Designerenen står bak bryllupskjolen til prinsesse Madeleine når hun gifter seg i Slottskyrkan i Stockholm. Den italienske designeren er også gjest i bryllupet.

Til den store dagen har paret invitert 400 gjester til fest. I tillegg til Midelfart og kronprinsparet Haakon og Mette-Marit, er prinsesse Märtha Louise og Ari Behn og er milliardærarvingen Kathrine Fredriksen blant de norske gjestene.

Publisert: