Tone og Tyra skal finne Norges nye supermodell

MED PÅ JAKTEN: Tone Damli Aaberge og Tyra Banks er blant stjernene som skal hjelpe til med å finne en ny norsk supermodell. Foto: Thomas Johansson/VG/Getty Images/All Over Press
MED PÅ JAKTEN: Tone Damli Aaberge og Tyra Banks er blant stjernene som skal hjelpe til med å finne en ny norsk supermodell. Foto: Thomas Johansson/VG/Getty Images/All Over Press

Flere store stjerner og norske kjendiser dukker opp som veiledere og gjestedommere når «Top Model» gjør TV-comeback i høst.

minMote slapp tidligere i år nyheten om at den norske supermodellen Siri Tollerød (26) debuterer som programleder i en ny sesong av «Top Model» på TV3.

minMote kan nå røpe at sørlandsjenta får selskap av flere store stjerner i juryen, blant annet supermodell og TV-personlighet Tyra Banks. Banks er skaperen av «Top Model»-konseptet, og har tidligere gått på catwalken for alt fra Yves Saint Laurent til Victoria’s Secret.

Se resten av kjendislisten nederst i saken!

- Det var veldig gøy å ha Tyra med. Det er jo hennes konsept, så det gir enda mer troverdighet til programmet denne sesongen. Tyra har vært lenge i bransjen og kan mye om den, det var derfor ekstra bra å få høre hva hun synes om jentene, sier Siri Tollerød til minMote.

Også stjernefotograf Nigel Barker, kjent fra «America’s Next Top Model», dukker opp i programmet.

Det samme gjør Tone Damli Aaberge. Artisten skal lære deltakerne om medieoppmerksomhet, observere dem i en intervjusetting og være gjestedommer.

- Det var kjekt å dele mine erfaringer med jentene. Det ble en hyggelig og annerledes opplevelse, forteller Damli til minMote.

MED I PROGRAMMET: Modell Caroline Winberg, fotograf Nigel Barker og modell Andrej Pelic. Foto: Getty Images/All Over Press
MED I PROGRAMMET: Modell Caroline Winberg, fotograf Nigel Barker og modell Andrej Pelic. Foto: Getty Images/All Over Press

I tillegg til norske motepersonligheter som Elle-redaktør Signy Fardal og Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke, består programmets kjendisgjester av alt fra den svenske Victoria’s Secret-modellen Caroline Winberg til den serbisk-australske herremodellen Andrej Pejic, som er kjent for sitt kvinnelige utseende.

minMote-leder Sonia Huanca Vold er imponert over navnene på listen av kjendisene som skal bidra i programmet:

- Artist Tone Damli, designer Anine Bing og modell Andrej Pelic er midt i blinken for det norske motepublikumet. At «Top Model»-dronningen Tyra er med er stort for både seere og deltakere. Forventningene til den nye sesongen er skyhøye, og jeg håper og tror at de denne gangen vil klare å finne en jente som faktisk blir et stort navn i bransjen.

Sesongens «Top Model»-kjendiser:

* Modell og TV-personlighet Tyra Banks

* Kjendisfotograf Nigel Barker

* Motepersonlighet Charlotte Thorstvedt

* Artist Tone Damli Aaberge

* Artist Alexandra Joner

* Musikkvideoregissør Ray Kay

* Moods Of Norway-gründer Simen Staalnacke

* Elle-redaktør Signy Fardal

* Modell Caroline Winberg

* Designer Anine Bing

* Motefotograf Andrew Macpherson

* Modell Andrej Pelic

MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Hvordan var din opplevelse i dag?