Mette-Marit tok fram favorittstilettene: - De er supersexy!

Kronprinsesse Mette-Marit (39) har tatt med flere av sine rådyre designerfavoritter til USA. Den siste dagen valgte hun er par rå nagle-stiletter fra Valentino.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Søndag begynte hun og kronprins Haakon (39) på sitt fire dager lange USA-besøk. De siste dagene har besøkt Houston, Dallas og San Fransisco-området, hvor de har vært med på alt fra fabrikkbesøk på dagtid til en glamorøse middager og en rockekonsert med norske Kvelertak.

minMote har fult med på moteøyeblikkene gjennom hele turen.

DAG 4: Favoritt-stilettene

Under USA-turens siste dag besøkte kronprinsparet blant annet San Francisco Museum of Modern Art. Mette-Marit har hatt med seg en eksklusiv garderobe bestående av alt fra Valentino til Chanel på reisen - en blanding av gamle og nye designerplagg. Til museumsbesøket valgte hun en enkel og elegant look; hvit blondebluse, sort skjørt med sløyfe i livet, matchende sorte øredobber og et par Valentino-stiletter med nagler.

De lekre pumpsene er et av kronprinsessens mest brukte par. Og selv om modellen er flere år gammel, er den fortsatt et populært salgsobjekt i Valentino-butikkene og ekslusive nettbutikker - for de somhar råd til å punge ut drøye 6000 kroner.

minMote-Sonias dom: Jeg hadde nesten glemt hvor fin Mette-Marit er med rett hår. Blusen er nydelig og skjørtet med den søte sløyfen passer godt til. De supersexy skoene med både nagler og slangeskinn gir et rått tilsnitt til det ellers svært feminine antrekket.

DAG 3: «GAMMEL» CHANEL

Da kronprinsessen besøkte sjømannskirken i San Francisco var hun iført eksklusiv design fra Chanel. Drakten er nesten ti år gammel og var også med kronprinsessen til Thailand i 2004. Den gang stylet hun den med løst hår og sideskill. Nå har hun gitt den tidløse drakten et trendy tilsnitt ved hjelp av en moderne flette.

minMote-Sonias dom: – Dette er design av ypperste klasse - denne drakten vil nemlig se like flott ut om 30 år. Og det er selvsagt positivt at kronprinsessen bruker skattene hun har i garderoben om og om igjen. De fantastiske flettene og hudfargede pumpsene gjør helheten frisk og vårlig.

DAG 2: NY KÅPE

Under et museumsbesøk i Houston valgte Mette-Marit en sexy look med bare legger og rød kåpe med blonder, som gjør at kjolen får små gjennomsiktige partier. Under kåpen har kronprinsessen et hudfarget fôr eller en underkjole. Kåpen er en klassisk Valentino-kreasjon som ligger på i overkant av 20.000 kroner i butikk, og er ikke ulik den mørke varianten Mette-Marit brukte under prinsebryllupet i Luxembourg.

Håret var fønet i en perfekt Hollywood-sveis, og på føttene hadde hun hudfargede pumps med spiss tupp.

minMote-Sonias dom: – Jeg kan forstå godt at kronprinsessen er svak for Valentinos blonder – hun ser alltid fantastisk ut i dem. Rødfargen er nydelig til det lyse håret hennes og hun gjør helt riktig i å kombinere kåpekjolen med hudfargede pumps og gullfargede negler. Hvis jeg skal pirke på noe må det bli den hvite toppen som stikker opp - den kunne hun gjerne droppet.

DAG 1: NYTT OG GAMMELT LUSKUS-TILBEHØR

Ikke overraskende sørget kronprinsessen for en stilfull start på besøket. Under den første middagen stilte hun i en elegant, hvit kåpe, lekre krokodille-pumps (gjenbruk!) og en ultratrendy Valentino-veske. Den naglebesatte clutchvesken er relativt ny i Mette-Marits store Valentino-samling, og koster i underkant av 20.000 kroner. Vesken finnes også i blant annet mintgrønt og rosa, men kronprinsessen har som kjent en stor forkjærlighet for hvitt.

minMote-Sonias dom: Mette-Marit ser svært elegant ut i sitt helhvite antrekk. Det er gjennomført til fingerspissene - legg bare merke til den søte knuten, de lekre skoene og den trendy plast-clutchen. Alt er i ulike hvitnyanaser, noe som gjør at det matcher uten å bli for monotont.

Første gang Mette-Marit viste fram clutchen var for bare noen få dager siden - da sammen med en splitter ny Valentino-kjole fra den kommende høstkolleksjonen under feiringen av dronning Maxima i Nederland.

I det varme Houston-været kjørte Mette-Marit på med bare legger under den hvite kåpen. Dessuten hadde hun valgt bort favorittsveisen - Hollywood-krøllene - til fordel for en enkel og elegant knute. Dermed kom også de store perleøredobbene ekstra godt fram. Sminken holdt hun nøytral, men det ser ut til at kronprinsessen har farget de blonde øyebrynene mørke for en mer markert look.

Tidligere på dagen valgte Mette-Marit en hvit kjole med tykk, grønn genser over. På armen hang en av hennes mest brukte designervesker, en krokodilleveske fra Prada.

Følg med for flere oppdateringer!

Publisert: