Anna of the North roses i Vogue

FÅR SKRYT: Anna Lotterud, kjent som vokalist i bandet Anna Of The North, har nå prøvd seg som klesdesigner. Foto: LITTLE BIG SISTER

Tungvekteren mener artisten og designer Mari Nordén har laget de perfekte vinterplaggene.

Publisert:

Den norske artisten Anna Lotterud, bedre kjent som ene halvparten av Anna of The North, har gjort stor suksess den siste tiden. Onsdag publiserte det anerkjente motemagasinet Vogue en reportasje hvor de skriver at hun har laget den perfekte kolleksjonen av basisplagg for vinteren.
«Kolleksjonen er satt sammen av anvendelige, klassiske skandinaviske baseplagg i duse rosafarger, nøytrale gråtoner og til og med et sterkt innskudd av oransje», skriver magasinet.

Samarbeidet mellom artisten Anna of the North og designer Mari Nordén ble bestemt over en kaffekopp.

– Jeg sendte en mail og spurte om vi skulle finne på noe. Så møttes vi for en kaffe og det klikket veldig bra. Vi bestemte oss for at det vi lagde skulle Anna kunne ta med på turné. På den måten kan hun mikse og matche seg frem til en uendelig garderobe.

A post shared by WeirdAssWhiteGirl (@annaofthenorth)

Resultatet ble en ren kolleksjon i duse farger med kule detaljer som passer Anna Lotteruds stil som hånd i hanske.
Selve utviklingen av plaggene har tatt en god stund ettersom Nordén har sydd alt selv.
Nå er hun stolt over at samarbeidet har endt med skryt hos Vogue.

– Det veldig stas. Som klesdesigner er det ikke noe bedre enn å bli verdsatt, sier hun.

I intervjuet med Vogue sier Lotterud at hun ofte har ideen om de perfekte plaggene, men at de er vanskelige å finne, og at dette var bakgrunnen for at de ønsket å designe kolleksjonen.

– Å kle seg for en konsert er det vanskeligste, sier hun og legger til:

– Jeg vil at baseplaggene skal ha noe ekstra ved seg.

Artisten sier at det er det at hun har knyttet kontakter via musikken som gjorde at hun havnet i Vogue. Nå ser hun ikke bort i fra at hun vil jobbe mer med klær i fremtiden.

– Jeg syns det er veldig gøy. Jeg har siden vært liten tenkt at jeg skulle ønske at jeg kunne sy selv. Jeg har lyst til å fortsette og utforske klesverdenen, sier hun til MinMote.

Publisert: