Nå skal hestehalen være flettet

Hestehalen er en enkel frisyre til hverdags, og med små grep kan den også bli en glamorøs festfrisyre. Den siste tiden har tendensene vært tydelige, nå skal hestehalen være flettet.

Mari Glans
Publisert:

Stjernedesigneren Alexander Wangs kolleksjoner blir kopiert verden over, og det gikk ikke mange dager fra hans visning under New York Fashion Week, til at bloggere og andre moteinteresserte begynte å gå med den løse fletten til siden som ble vist på modellene.

Fletter har vært en trend lenge, men da i mindre versjoner som de små flettene i front som har blitt sett på utallige kjendiser det siste året. Nå har fletten utviklet seg videre i en mindre sukkersøt versjon. Uansett om du velger å plassere den høyt eller lavt, er det fletter som gjelder.

minMote møtte Alexander Wang i New York.Se videoklippet her!

På den røde løperen

Blake Lively fra TV-serien «Gossip Girl», kom på Emmy Awards med det lange håret sitt festet i en hestehale på toppen av hodet, som var flettet stramt helt ned til tuppene. Fletten ga Blake Lively en hardere look enn hva vi vanligvis ser under glamorøse prisutdelinger, men fletten var en perfekt kontrast til den glitrende kjolen, og gjorde Lively til den mest trendy på den røde løperen.

En annen stjerne som har prøvd seg på flettetrenden, er Jennifer Lopez. Hun kom til MTV Music Video Awards i en høy hestehale, hvor begynnelsen av håret var flettet, mens resten av håret hang løst. Frisyrene til Blake Lively og Jennifer Lopez får mange til å tenke på Angelina Jolies hårfrisyre i rollen som Lara Croft i filmen «Tomb Raider», og gir looken deres på den røde løperen et røffere preg samtidig som den er pyntet nok til fest.

Stjernene digger fletter. Se hvordan de fletter håret sitt, og bli inspirert.

På catwalken

Det er ikke bare på den røde løperen av fletter er populært. Som nevnt tidligere har fletten fra visningen til Aexander Wangs vår/sommer-kolleksjon 2010 blitt en trend lenge før selve kolleksjonen er tilgjengelig i butikk. Men Wang er ikke den eneste som har satset på fletter på catwalken. De britiske designerene Port 1961 og PPQ valgte også å flette lange hestehaler og la fletten henge over den ene skulderen på sine visninger for denne høsten.

Om du vil prøve denne looken selv, får du best resultat om du fester ekstra løshår i hestehalen din (om du ikke har kjempelangt og tykt hår fra naturens side, selvfølgelig). Ha fletten lav og løs for en hverdagslig og kul look som hos Alexander Wang, eller flett en høy, stram hestehale for å kopiere looken til Blake Lively.

MinMote.no - Norges største moteside

Relevante artikler videre:

Stjernene jukser også!Se stjernene som bruker parykk

Vil du ha ekstra volum?Se flere framgangsmåter her!

Få en perfekt festfrisyre!Tre snarveier til krøller

Skal du til frisøren?Slik får du frisyren du ønsker deg

Publisert: