Elegant stjernestil på rød løper

Stjernene skinte i glamorøse kjoler under filmfestivalen i Venezia. Se hvilke kjolevalg kjendisene gjorde, og få inspirasjon til sesongens festantrekk.

Cathrine Elnan
Publisert:

For 67. gang gikk filmfestivalen i Venezia av stabelen, og de internasjonale stjernene viste at man både kan kle seg i langt, kort og 50-tallsstil på den røde løperen.

Rødt og sort

På åpningsdagen strålte Natalie Portman på den røde løperen i en kjole med elegante draperinger og påsydde Swarovski-krystaller. Skuespilleren vakte oppsikt i den dramatiske røde kjolen, som ble kombinert med nøytralt tilbehør i form av kremfargede sko og en enkel clutch fra Dior. Den glamorøse kjolen var designet av Rodarte, som også har designet kostymene i Portmans nye film, Black Swan.

Jessica Alba valgte også en kjole med volanger og draperinger, men i en litt mer dristig variant. Hun fikk vist fram lårene i kjolen fra Valentino Couture, og fremhevet bena med et par kraftige hæler med snøredetaljer.

Skuespiller og H&M-modellen Elisa Sednaoui får stadig mer oppmerksomhet fra fotografene på den røde løper, og det skyldes nok designerkreasjonene hun kler seg i. Denne gangen hadde 22-åringen valgt en svart fjærdekorert kjole fra Alberta Ferretti, sammen med et par glamorøse platåsandaler.

Vil du se flere festkjoler fra den røde løperen?Slik kledde stjernene seg på Emmy-utdelingen!

Blått og kort

Den iskalde blåfargen er spådd til å bli en av høstens trendfarger, og Elle Fanning, skuespilleren fra «Den fantastiske historien om Benjamin Button» strålte i sin stroppeløse, lyseblå kjole. Natalie Portman la bort den glamorøse stilen på dagtid, og gikk for en eklere, stroppeløs variant i en blålilla farge. Både Portman og Fanning kombinerte sine blå antrekk med skinnende gullsko. En annen skuespiller som valgte blått til den røde løperen, var «Gossip Girl»-skuespilleren Clemence Poesy. Hun kombinerte det korte, blåfargede skjørtet med en voluminøs, kremfarget topp.

Lurer du på hvordan du skal style håret i høst?Her er høstens hotteste frisyrer!

50-tallsstil

Med ultrafeminine snitt, innsvingede skjørt og bustier-lignende overdeler, viste skuespiller Delphine Arnault Gancia, regissør Sofia Coppola og modellen Elisa Sednaoui at 50-tallssiluetten også gjør seg på den røde løperen. Alle tre valgte å framheve det innsvingede, smale livet med et tynt, sort belte og veskene var begrenset til en liten, sort clutch.

Skinn er inn!Dette burde du investere i til høsten!

Relevante artikler videre:

Disse fargene gjelder i høst. Høstens fargetrender

Den geometriske trenden fortsetter til høsten!Få inspirasjon her!

Bli inspirert av stjernene!Stjel stilen til Diane Kruger

Lyst på sotede øyne?Følg vår guide her

Publisert:

Finn mer innhold om: