Kle deg varmt og mykt i fløyel

Lengter du etter varme og myke plagg? Da er fløyelsmoten noe for deg.

Cathrine Elnan
Publisert:

Høsten bringer ikke bare med seg mørkere og dypere farger, de tyngre, myke og varme stoffmaterialene kommer også inn i motebildet igjen. Denne høsten er fløyelet et av materialene som gjør sin entré.

Har du ikke funnet den perfekte høstjakken ennå?Dette er høstens trendjakke!

Hold det minimalistisk

Dyreprint og grafiske mønstre var sterke sommertrender som fremdeles kommer til å være gjeldende utover høsten. Men for dem som foretrekker rene, enkle linjer og den mer minimalistiske stilen, er det mye å hente innenfor høstens fløyelsplagg.

Svart fløyel er den klassiske varianten, men farget fløyel er også populært denne sesongen. Burgunderrød, skogsgrønn og blått er romantiske farger som skiller seg mer ut enn den vanlige sorte.

Liker du den minimalistiske trenden?Få mer inspirasjon her!

På catwalken

En av designerne som inkluderte fløyel i sin kolleksjon, var Alexander Wang. På visningen hans fikk man se vakre, fargede skjerf, topper, bukser og kjoler. Materialet ble presentert på omtrent halvparten av modellene, så det var tydelig at designeren hadde falt for det tunge, rojale stoffet. Selv om det var mye svart, var det også vinfargede og blå plagg, noe som ga en vågal, men samtidig romantisk stil.

Andre kjente designere som innlemmet fløyelsmoten i sine kolleksjoner var Giorgio Armani, Ralph Lauren, Charlotte Ronson og Zac Posen.

Zac Posen viste leken og feminin design. Se hele visningen her!

Varmt stoff i kalde tider

Fløyel er perfekt for kalde høst- og vinterdager, og et fløyelskjørt kan være like fint til hverdags som til fest. En bukse i glatt fløyel kan kombineres med en enkel, nøytral topp til jobb, og til fest kan den kles opp med en finere overdel og et par høye hæler. Hvis du ikke er komfortabel med å kle deg i fløyelsplagg, kan du heller velge en veske i det myke materialet.

Relevante saker videre:

Her er alt om høstens makeup-trender!Slik skal du sminke deg i høst

minMote møtte Victoria`s Secret-modellene i New York. Se hele innslaget!

Naomi Campbell slo seg løs. Se dansen hennes her!

Slik forbereder de seg til motevisningene. Se de norske modellene her!

Publisert: