Trendene gutta elsker

Kvinner bruker ofte lang tid på å sminke og pynte seg, men undersøkelser viser at gutta foretrekker naturlig skjønnhet. Her er syv trender menn setter stor pris på.

Merete Gamst
Publisert:

Hudfargede lepper

Glem den knallrøde leppestiften hvis du vil forføre gutta. I følge en undersøkelse på nettstedet beauty-tips.com, er det beige og naturlige lepper som gjelder. Nude-farge på leppene passer til de fleste hudtoner og leppene ser mer kysseklare ut enn fargemalte lepper. Men husk å gi leppene fuktighet; å kysse tørre og flassete lepper er det få gutter som setter pris på.

Roser i kinnene

Gutter liker ikke oransje jenter som har tatt for mye solarium. Ifølge undersøkelsen foretrekker de derimot friske roser i kinnene. Hvis du ikke har mulighet til å ta en tur i fjellet og få naturlig glød, kan du legge rouge i lyse rosatoner på eplekinnene for samme effekt.

Naturlig hår

Skinnende vakkert langt hår som gutta kan dra fingrene gjennom uten at de sitter fast i hårspray eller hårgelé er noe de setter høyt på sin liste. Å gå grisevill med tupperingskammen er derfor ingen god idé hvis du vil imponere drømmeprinsen. Flotte Rosie Huntington-Whitley liker å la lokkene henge tilsynelatende naturlig over skuldrene.

Støvletter over jeans

Ifølge glamour.com er høye støvletter over skinny jeans et av antrekkene gutta elsker aller mest. Finn en jeans som passer perfekt til din kroppsfasong, og ta noen komfortable støvletter utenpå hvis du vil få oppmerksomhet fra gutta.

MinMote.no - Norges største moteside

Sommerkjolen

Gutter lar seg forføre av kjoler som er både søte og sexy på samme tid. Undersøkelsen viser at menn synes vakre sommerkjoler oser selvtillit og lykke. På denne årstiden er det litt for kaldt til å kun gå i kjole, men bruk den gjerne sammen med varme strømper og en cardigan.

Høye hæler

De fleste kvinner har pint seg gjennom lange kvelder på grunn av altfor høye sko. Man kan lure på hvorfor kvinner utsetter seg for smerten, men ett svar kan være at gutter elsker de sexy stiletthælene. Med tårnhøye sko blir beina lenger, musklene strammes og fremheves og kvinnen får en rett og flott holdning. Knallrøde stilletthæler blir trukket fram som et sikkert magnetkort på gutta hos glamour.com.

Treningstøy

Menn synes friske og sunne kvinner er sexy. Derfor svarer mange at de elsker å se kvinner i sprekt treningstøy. I følge askmen.com liker gutta spesielt godt trange treningstights og joggesko på jenter, som tyder på at kvinnen tar vare på kroppen sin og er glad i å trene. Å investere i fint treningstøy kan uansett være lurt, ettersom det også kan hjelpe treningsmotivasjonen.

Publisert: