Nyheter

Disse plaggene bør du ha i garderoben

Lei av å føle at du ikke har noe å ha på deg? Her er fem plagg som kan redde deg ut av kleskrisen både til hverdags og fest.

  • Jennifer Bråthen
Publisert:

Mange kvinner finner aldri noe å ha på seg og benytter enhver anledning til å fornye garderoben. Nettstedet InStyle har plukket ut fem plagg de mener alle kvinne bør ha tilgang til i garderoben denne sesongen. Med disse plaggene i skapet, unngår du bomkjøp og unødvendig shopping.

Beige blazer

Dette enkle plagget kan løfte selv en kombinasjon av t-skjorte og jeans. Ønsker du en mer edgy stil, kan du style blazeren med et kaftig belte i midjen. Beige fungerer godt til både svart og hvitt. For et mer vågalt antrekk, kan du kombinere den beige blazeren med en miks av mønster slik som Whitney Port.

Blyantskjørt

Blyantskjørtet skaper en flatterende silhuett og fremhever din kvinnelige figur. Er du redd for å se for konservativ ut, kan du rulle opp ermene på skjorten du eventuelt kombinerer skjørtet med, eller gå for sotede øyne og røde lepper som Angelina Jolie. Ønkser du et mer trendy antrekk, kan du kombinere skjørtet med en av sommerens magetopper.

Knallblå bukser

Den blå jeansen er en klassiker, men med en koboltblå bukse får du en litt mer sofistikert stil. Kombiner de iøynefallende buksene med skjorte, genser og ankelstøvletter. Bytt ut skoene med høye pumps og tilfør litt tilbehør, og du blir klar for fest.

Hvit skjorte

En hvit skjorte er både tidløs og enkel. Den kommer i en rekke varianter og kan brukes på mange forskjellige måter. Kombiner skjorten med en dressbukse for å få et maskulint uttrykk, eller gjør som Kristen Bell og bruk den til en mønstrete bukse.

Rød kjole

Enkelte farger går aldri av moten, og rødt er en av dem. Gå for en søt kjole med et klassisk snitt og kombiner den med naturlig sminke. Den lille røde krever milimalt med tilbehør.

LES OGSÅ: Vårens store solbrilleguide – finn din favoritt

LES OGSÅ: Michelle Obama strålte under prisutdeling

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Angelina Jolie
  2. Trender
  3. Våren 2012
  4. Kosthold

Relaterte artikler

MOTE

Sommerplaggene du også kan bruke til høsten

KJENDIS

10 gode grunner til å eie en hvit skjorte

SKJØNNHET

Dette kan du stjele av mannen din - fem klassikere i herregarderoben

KLÆR

Hot trend: Denimplaggene du kan sikre deg nå

MOTE

Sjekk Dagnys fargerike jobbstil: - Basics er bullshit!

KLÆR

Nå får garderobeklassikerne en ny vår

MOTE

Disse plaggene bør alle ha i garderoben