Dette har gått av moten

En ny kjoletrend har dukket opp på den røde løperen

Jennifer Bråthen
Publisert:

. Nå skal brystene dekkes til.

Nylig vakte hertuginne Kate oppsikt i en nydelig, tildekt kjole fra designeren Moland Mouret. Hertuginnen er imidlertid langt fra den eneste kjendisen som har lagt sin elsk på den tekkelige kjoletrenden.

– Vi ser at flere og flere stjerner dropper push-up og kløft på den røde løperen. De tildekte, men tettsittende kjolene à la Victoria Beckham ser ut til å ha kommet for å bli. Det er mer enn bare brystene som er sexy ved en kvinne. En bar rygg eller en høy splitt kan være vel så feminint, og er ikke minst mye mer sofistikert. En kjole som fremhever timeglassfiguren behøver ikke bar hud i tillegg. Her handler det om å finne den riktige balansen mellom det vulgære og det kjedelige, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

LES OGSÅ: Brad Pitt kupper historisk modelljobb

Angelina Jolie, som struttet i en utfordrende kjole under Oscar utdelingen tidligere i år, stilte i en elegant silkekjole fra Ralph & Russo under en veldedighetsgalla i Berlin bare noen uker senere.

Også Victoria Beckham, som tidligere har hatt en fascinasjon for stramme korsetter og utfordrende kjoler, har omfavnet trenden. Nå er kjendisdesigneren anstendig antrukket til enhver anledning, og formsydde blyantskjørt- og kjoler uten utringning har nærmest blitt hennes varemerke.

Ved ulike celebre tilstelninger hittil i år har flere av de moteinteresserte skuespillere vist seg i kjoler som fremhever kvinnekroppen på en sofistikert måte.

Kate Hudson valgte en kroppsnær paljettkjole signert Jenny Packham under en middag i det hvite hus, britiske Emily Blunt bar nylig en gjennomsiktig, rød blondekjole som fremhevet kvinnekroppen, mens Cameron Diaz strålte på Met-gallaens røde løper i en 70-tallsinspirert kjole fra Stella McCartney.

Samtlige skuespillerinner var sexy antrukket uten å vise for mye hud.

LES OGSÅ: Sminkepungen din er en bakteribombe

LES OGSÅ: I sminkepungen til Kathrine Sørland: – Jeg elsker sminke!

LES OGSÅ: Sminken, frisyrene og smykkene – se detaljene fra Oscar-løperen

Publisert:

Finn mer innhold om: