En eksplosjon av farger hos Lanvin

Alber Elbaz feiret sitt 10-års jubileum som sjefdesigner for Lanvin med et forrykende moteshow, og kjendisene strømmet til. Se video og bilder fra visningen her.

Fredag kveld var det motehuset Lanvins tur til å presentere høstens trender. Lanvin er kjent for sin fantastiske Haute Couture, og husets kunstneriske leder Alber Elbaz betegnes som leken og humoristisk. Dette gjenspeiles i hans design, men også i hans evne til å arrangere motefest.

LES OGSÅ: Disse plaggene satser Dorthe på denne våren

Elbaz snudde Paris på hodet da han slo sammen moteshowet med jubileumsfeiringen. Kjendisene strømmet til, og stjerner som Dita Von Teese, Jade Jagger, Pharrell Williams, Jessica Alba, Tilda Swinton og Anna Wintour fikk se designeren selv gripe ordet og takket de oppmøtte for hjelpen han har fått gjennom årenes løp:

– Jeg elsker dere, sa han ifølge nettstedet Style, før han sang de første strofene i Doris Days «Que Sera, Sera»

I følge The Wall Street Journal fikk de celebre gjesten servert foie gras og champagne før showet, noe som førte til at selve visningen ble over en time forsinket. Da visningen endelig startet fikk vi se en dramatisk kolleksjon spekket med farger, rysjer, volanger og juveler.

– Alber Elbaz og Lanvin skuffer aldri. Lanvin lager alltid superfeminine kreasjoner og denne gangen får mange av kreasjonene modellene til å minne om spanske señoritaer. De dramatiske kreasjonene, som er preget av rysjer og volanger, er toppet med fargede hansker og juveler. Dette er definitivt en visning som vil prege alt fra røde løpere og julebordsesongen den kommende høsten og vinteren, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

LES OGSÅ:Få supermodellenes hemmelige skjønnhetstips

LES OGSÅ:Sensuell høstmote fra Pucci og Dundas

LES OGSÅ:Døde på første rad under moteuka

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?