Nyheter

Nå skal Kylie Jenner ha fylt leppene igjen

REALITYSTJERNE: Kylie Jenner har åpnet opp om usikkerhet omkring sine egne lepper i realityserien «Keeping up with the Kardashians». Foto: AFP

Realitystjernen og gründeren (21) klarte ikke å holde sprøytespissen unna leppene så veldig lenge. 

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Kylie Jenners lepper har vært et kontroversielt tema de siste par årene, og mange har tidligere SPEKULERT I HVORDAN hun fikk leppene så store.

Etter å ha holdt hemmeligheten skjult en stund, avslørte Jenner at hun tok fillers som 17-åring. Metoden går ut på at man sprøyter et stoff inn i leppene for å få de fyldigere.

NYHETER

Kylie Jenner vil utvide sitt eget merke

Men i juli i år fortalte hun at hun hadde sluttet med leppefillers og fjernet restene av det hun allerede har fylt inn.

Men Jenners ønske om mer naturlige lepper varte ikke lenge.

Kun tre måneder etter at hun valgte å fjerne sine fillers, skal hun ha fylt på leppene på nytt, skal man tro realitystjernens Instagram-story.

På Instagram takker hun nemlig klinikken hun bruker for at de «kom sent på kvelden for å gjøre en «touch up» på leppene».
Ifølge People kunne man tydelig se at leppene til 21-åringen var mye fyldigere enn de har vært etter at hun først fjernet leppefyllet. Jenner selv har foreløpig ikke kommentert saken ytterligere.

FORANDRING: Kylie Jenners lepper har vært omdiskutert de siste årene. Her er hun i desember 2013 og i august 2018. Foto: AFP.
NYHETER

SLIK SNUDDE HUN LEPPEKRITIKK TIL EN SUKSESSHISTORIE

Kylie Jenner har tidligere fortalt at hun startet med leppefillers på grunn av usikkerhet rundt sitt eget utseende. Hun ble nemlig fortalt at hun hadde for små lepper av en gutt hun likte som 15-åring.

Usikkerheten førte til at den kontroversielle realitystjernen fylte leppene, og siden har hun bygget sitt eget sminkeimperium som i utgangspunktet var basert på leppeprodukter.

Jenner ble nylig trukket frem av økonomimagasinet Forbes for at hun er i rute til å bli verdens yngste selvskapte dollarmilliardær, mye på grunn av det populære sminkemerket.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Les også

  1. NYHETER

    Kylie Jenner vil utvide sitt eget merke

  2. SKJØNNHET

    Slik fjernes fillers

  3. NYHETER

    Forbes: Kylie Jenner i rute til å bli verdens yngste milliardær

Relaterte artikler

SMINKE

De største skjønnhetstrendene fra 2010-tallet

NYHETER

Tilbyr rabatterte priser på fillers til studenter: – Forkastelig

KJENDIS

Se Kylie Jenners ekstreme stilforvandling

NYHETER

Kylie Jenner i norsk design: – Veldig spesielt

SMINKE

Kritiske til Kylie Jenners nye sminkekolleksjon

KJENDIS

Kylie Jenner kopierte hertuginne Meghans antrekk

NYHETER

Instagram fjerner populære filtre