Nyheter

Norske Frida Aasen: Slik var det på Victoria's Secret-casting

UVANLIG CASTING: Frida Aasen forteller at det amerikanske merket er mer opptatt av personlighet blant sine modeller, her er hun på fotoshoot for Victoria's Secret i sommer.

Den norske modellen Frida Aasen hadde sin hittil mest nervepirrende casting hos den amerikanske undertøysgiganten.

Maiken Svendsen
Publisert:

Ikke at det var helt nytt terreng for Aasen - hun har allerede jobbet med Victoria’s Secret to ganger i sin karriere. Men tidligere i sommer ble det klart at hun skulle prøve seg for å bli med i det legendariskeundertøysshowet, som i såfall ville vært første gang.

– Jeg gikk videre til runde to som er den siste runden, hvor man er en mindre gruppe, kanskje omtrent 100 jenter hvor man møter stylisten for showet, PR-personer og lederen, skriver Aasen i en epost til MinMote.

Hun var dog ikke blant modellene som kom helt i mål og ble booket til showet, opplyser hun gjennom sin agent Donna Ioanna.

NYHETER

Norske Frida er modell for Victoria's Secret

Bra springbrett

Modellen beskriver castingen til merket er annerledes enn andre, fordi de er mer opptatt av personligheten og ikke bare utseendet.

– Man blir derfor gjerne spurt noen spørsmål i tillegg til å gå for dem og ta bilder. Det blir også filmet, og klipp fra castingen blir vist på TV, så det kan være litt ekstra nervepirrende!

Aasen forteller at hun kun har fått gode tilbakemeldinger av de som jobber i merket.

– Så forhåpentligvis leder det til jobber i fremtiden, sier hun.

NYHETER

Norske Alexander til Victoria's Secret

– Å jobbe for Victoria's Secret fører til at man får en større følgerskare på sosiale medier, som er veldig viktig i bransjen nå. Man får dermed også flere jobber og en større plattform, forteller hun og legger til:

– Jeg føler meg utrolig heldig som får og har fått jobbe med et merke som Victoria's Secret. De åpner dører for så mange andre jobber og gir deg mer av et navn i bransjen og ellers.

MOTE

Den tragiske historien bak Victoria's Secret

CELEBERT SELSKAP: Frida Aasen drømmer om å blir undertøysengel som blant annet Gigi Hadid. Foto: AFP

– Være seg selv

Modellen følges av 107.000 på Instagram, og profilen vitner om en travel hverdag med både bilder fra kampanjer og noen private fra flere av verdens storbyer.

– For tiden fremover håper jeg på å fortsette å jobbe masse! Jeg tar hver dag som den kommer - man vet aldri hva man skal før et par dager i forkant i en jobb som denne.

Nå drømmer hun om å få en kontrakt med et stort merke som Victoria’s Secret, eller et stort beauty-merke som L’Oréal. Men i en bransje som både har bestemte mål og regler for utseendet, har Aasen en klar plan for hvordan hun skal beholde sin særegenhet.

– Man må bare være seg selv, helt enkelt! I tillegg tror jeg det er veldig viktig å ha god kontakt med venner og familie hjemme i Norge. Har man gode mennesker rundt seg holder man enkelt beina plantet på jorda. Til syvende og sist ser jeg på dette som en jobb, selv om man også får oppleve mye spennende!

Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Norske Alexander til Victoria's Secret: – Jeg lager historie

 2. NYHETER

  Frida Aasen får prøve seg som Victoria's Secret-engel

 3. NYHETER

  Victoria’s Secret dropper badetøy

 4. NYHETER

  Fem ting du må vite om årets Victoria’s Secret-show

Finn mer innhold om:

 1. Moter og Modeller

Relaterte artikler

NYHETER

Norske Frida Aasen klar for Victoria's Secret igjen

NYHETER

Frida Aasen forteller: Slik var Victorias Secret-showet

NYHETER

Norske Harlem Alexander til Victoria's Secret

MOTE

Se norske Frida gå for Victoria's Secret

NYHETER

Norske Frida Aasen klar for Victoria's Secret-showet

NYHETER

Se norske Frida i Victoria's Secret

NYHETER

Victoria's Secret gjør helomvending