Jacquemus satte fyr på Instagram igjen

TILBAKE PÅ JOBB: Kendall Jenner var blant modellene på Jacquemus’ catwalk.

*flammeemoji*

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Når den franske it-designeren Simon Porte Jacquemus (31) holder visning blir det Instagram-boom. Gårsdagens visning kalt «La Montagne» fra La Cite Du Cinema i utkanten av Paris i Frankrike var intet unntak.

Med nye design, deilige fargekombinasjoner og Kendall Jenner og Hadid-søstrene i modellstallen er det klart det blir buzz.

– Godt å være tilbake, skrev Jenner til sine 172 millioner følgere på Instagram til en video hvor hun går på catwalken ikledd et antrekk i rødt og rosa.

Fargepaletten for høstkolleksjonen strakte seg fra designerens velkjente neonrosa og rødt til lyseblått og signalgult, blandet med beige og svart. Visningen, som ble holdt i en grønn og blå sal, oste av optimisme, og det er kanskje derfor visningen spredte seg som ild i tørt gress blant moteinteresserte.

Utenfor catwalken var street style-gamet sterkt, og det kan lett bli inspirasjon til ditt neste sommerantrekk.

Australske Vogue skirver at små topper som gjerne bare så vidt holder sammen er en av sesongens heteste trender. Bella Hadid troppet opp i et antrekk som oste av 2000-tallet. Vi tipper vi ikke er de eneste som var rimelig keen på et par sånne briller den gangen.

BRILLEFIN: Supermodell Bella Hadid med en åpen jakke, baggy bukser og solbrilledrømmen fra tidlig 2000-tall. Hun gikk senere på catwalken for merket.

Å kle seg litt matchy-matchy er jo sommerdrømmen.

PERFEKT MATCH: Maria Bernad og Marc Forne kledd opp i Jacquemus.

Dronningen av fransk chic, Jeanne Damas, viser hvordan jeansen kan brukes i sommer.

CHIC: Jeanne Damas har prikket inn den franske stilen. Selvfølgelig med veske fra designeren selv i hånden.

Og så er ofte det enkle det beste. Ingen grunn til å pakke vekk dressen i sommer.

KUL: Clara Cornet viser at dressen ikke kun er forbeholdt vintermånedene.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.