Melania Trump viser frem julepyntet hjem

IVRIG PÅ JULEPYNT: Melania Trump har vist frem første smakebit av et stivpyntet Det hvite hus. Foto: Jacquelyn Martin/AP Photo.
IVRIG PÅ JULEPYNT: Melania Trump har vist frem første smakebit av et stivpyntet Det hvite hus. Foto: Jacquelyn Martin/AP Photo.

Tradisjonen tro er Det hvite hus stivpyntet til jul.

Mens de fleste av oss nøyer oss med et lite tre eller noen få juledekorasjoner tidlig i desember er det ikke slik hos alle.
Melania Trump har, tradisjonen tro, allerede pyntet ferdig i Det hvite hus.

I fjor fikk hun kritikk for at julepynten så ut til «å være inspirert av helvete». Flere dro også paralleller til TV-serien «The Handmaids Tale».
I år har hun tatt pynten i en litt annen retning, med temaet «The Spirit Of America».

Her kan du se julehuset:

På Instagram har hun lagt smakebiter med flere bilder og en video fra prosessen med pyntingen. Videoen hun har publisert har på under fem timer fått nært 65.000 likes.

– Jeg er glad for å dele denne vakre utstillingen med patriotisme slik at alle kan se, og gleder meg over at alle får oppleve skjønnheten i julesesongen, skriver førstedamen på Instagram.

Mye av pynten er i hvite farger, og det er også lagt til flere personlige detaljer, blant annet med Scrabble-pynt som henviser til førstedamens kampanje «Be best». Pynten består også av klassisk «stars and stripes»-pynt, falsk snø samt en gigantisk adventskalender. Det virker også som den barnslige julegleden er gjennomgående, da spill og barneleker var brukt som pynt flere steder.

I videoen er Melania Trump kledd i en elegant kremfarget kåpe og en matchende kjole. På føttene har hun et par skyhøye, spisse pumps.
Det er også brukt mye blomster i pyntingen av Det hvite hus, med blant annet røde roser og hvite liljer.
Flere frivillige har bidratt i pyntingen som sto klar etter at ekteparet Trump kom hjem fra Thanksgiving-feiring i Florida. I videoen kan man se Melania gjøre siste finish med å rette på blomster og strø glitrende snø over pynten.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?