James Charles på kjendisfest etter Youtube-feide

FØLGER-DROPP: James Charles mistet millioner av følgere etter krangelen med Tati Westbrook. Foto: AFP
FØLGER-DROPP: James Charles mistet millioner av følgere etter krangelen med Tati Westbrook. Foto: AFP

Beautyprofilen James Charles (19) har vært i hardt vær de siste ukene, men nå kan det se ut til han er på vei inn i varmen igjen.

Det har surret mye rundt Youtuberen James Charles i det siste. Han mistet flere millioner følgere etter at en annen Youtuber, Tati Westbrook, gikk hardt ut mot han i en video og kalte han en løgner og at han har seksuelt trakassert gutter.

Flere kjendiser skal også ha trukket på «avfølg», som blant andre Kim Kardashian, Ariana Grande, Katy Perry, Miley Cyrus og Kylie Jenner. Men nå virker det som han er på vei inn i varmen igjen hos fiffen – i hvert fall hos noen.

Tirsdag kveld hadde nemlig Kylie Jenner en lanseringsfest for sitt nye hudpleiemerke hvor han var på den celebre gjestelisten. James Charles har postet et bilde sammen med Kylie Jenner fra festen på Instagram hvor han skriver «søstre» i billedteksten, noe som kan være et tegn på den tidligere feiden.
Tati Westbrooks video hadde nemlig tittelen «Bye sister» (ha det, søster, journ.anm.).

untitled link

Han la også ut flere bilder og videoer på Instagram-stories med blant andre Kris Jenner og Patrick Starrr.

Flere av hans tidligere fans har reagert på at han la ut bildet Instagram, da han sa i en tilsvarsvideo på YouTube, hvor han også nektet for alle anklagene Westbrook hadde kommet mot ham, at han skulle ta en pause fra sosiale medier.

– Sosiale medier er en del av livet mitt og jeg liker å følge med på hva som skjer med alle dere, og jeg vet dere liker å følge med på meg! At jeg publiserer et par stories her og der hvor jeg smiler betyr ikke nødvendigvis at jeg er bedre eller at sosiale medier-pausen min var for å få sympati. Det betyr bare at jeg prøver å gå videre med livet mitt og få det bedre, skriver han i en Twitter-melding til følgerne sine.

YouTube-krangel

James Charles har blitt en av verdens største YouTube-profiler innen skjønnhet, og bygget seg opp en følgerskare på flere millioner. Han er også kjent som den første mannlige ambassadøren for sminkemerket Covergirl.

Hele krangelen startet med at Charles postet en reklame på Instagram-stories hvor han promoterte vitaminer fra merket Sugar Bear Hair, et merke som er i direkte konkurranse med Westbrooks merke Halo Beauty.

Men det var visst bare toppen av isfjellet. I en 43 minutter lang video hvor hun langer ut mot Charles:

Flere slang seg på kritikken, blant andre den svenske artisten Zara Larsson som hevdet at Charles skal ha sendt upassende meldinger til kjæresten hennes via Instagram. Hun har imidlertid sagt unnskyld for beskyldningene hun kom med, da det viste seg at Charles kun har sendt én melding til kjæresten hennes, og at den ikke skal ha vært over streken.

Hvordan var din opplevelse i dag?