Kylie Jenner viste frem babymagen

KNÆSJ: Kylie Jenner under moteuken i New York torsdag.

Kylie Jenner valgte å holde sin første graviditet hemmelig. Nå viser hun stolt frem sin voksende babymage og gravidstil under New York Fashion Week.

Publisert:

Denne uken går New York Fashion Week av stabelen. En som har tatt turen til Det store eplet er Kylie Jenner (24). Torsdag var hun ute i flere ulike antrekk, som alle fremhevet den voksende gravidmagen.

Denne uken kom nemlig nyheten om at dollarmilliardæren venter sitt andre barn.

Det har hun ikke latt gå ubemerket hen, og denne gangen har hun ikke tenkt til å skjule graviditeten. Hun har vist seg frem i tre ulike antrekk. Jenner ble sett i både en crop-top kombinert med jeans med lavt liv og en lang oransje skinnfrakk, en helt ettersittende jumpsuit i blonder, og en hvit minikjole kombinert med en lang frakk.

SNART MAMMA IGJEN: Kylie Jenner avslørte tidligere denne uken at hun venter sitt andre barn. Under New York Fashion Week torsdag viste hun frem babymagen.
MAMMA PÅ FARTEN: Kylie Jenner på vei til restauranten Carbone på Manhattan onsdag kveld.
Kylie
KJENDIS

Se Kylie Jenners ekstreme stilforvandling

Holdt graviditeten hemmelig

Det virket som om hele verden i 2017 bare ventet på at Kylie Jenner skulle slippe nyheten om at hun ventet sitt første barn med rapperen Travis Scott (30). Det var nemlig slik at Jenner forsvant helt fra rampelyset, men når du er en så stor stjerne som 24-åringen er, er det vanskelig å forsvinne helt.

Ryktene om at superstjernen var gravid med sitt første barn ble til slutt mer og mer troverdige, og plutselig kom bekreftelsen «alle» hadde ventet på.

4. februar 2018, tre dager etter at lille Stormi (3) kom til verden, la Jenner ut en nesten 12 minutter lang video ved navn «To Our Daughter», hvor vi fikk litt av et innblikk i de siste ni månedene.

FAMILIEN VOKSER: Travis Scott og Kylie Jenner venter sitt andre barn. Stormi på 3 år blir storesøster.

I lang tid svirret ryktene om at Jenner og Scott hadde gått fra hverandre, og det kan godt være at paret ikke var sammen en stund, men nå ser det ut til at alt er i skjønneste orden igjen.

I starten av september, etter måneder med spekulasjoner, kunne nemlig Kylie Jenner bekrefte at paret venter sitt andre barn.

Kylie gravid

Her får vi blant annet se at Jenner viser kjæresten Travis Scott en positiv graviditetstest. Vi får også et innblikk når Jenner forteller moren sin Kris (65) at hun er gravid. 24-åringen deler også noen klipp fra ultralyd, samt noen veldig søte glimt av lille Stormi som kysser magen til mamma Kylie.

Publisert:

Finn mer innhold om: