Mener Angelina Jolies frisør må få fyken

EKSTRA LANGT HÅR: Reaksjonene lar ikke vente på seg etter at Angelina Jolie dukket opp med ny sveis.

«Noen får sparken» er blant reaksjonene på Angelina Jolies premiere-extensions.

Publisert:

På søndagens festpremiere på filmen «The Eternals» under filmfestivalen i Roma var Angelina Jolie (46) stjernen på rød løper. Vanligvis er det glamorøse kjoler som får oppmerksomheten, men denne gangen er det noe som kan se ut som en hårtabbe som får folk til å sperre opp øynene.

For anledningen hadde Jolie ekstra langt hår, og hvordan det er satt på har ikke gått ubemerket hen. Flere kaller det nå en extension-tabbe.

– Hvordan kan noen la Angelina Jolie gå på den røde løperen med hair extensions som ser sånn ut. Noen får sparken, er blant kommentarene som går igjen på Twitter.

– Jeg vet ikke hvem som fikser håret hennes, men hun burde sparke ham, skriver en annen.

Flere tar også til orde for at man ikke burde kritisere stjerner på den røde løperen som dette, og mener det er nettmobbing.

GLITRET: Angelina Jolie i en kjole med draperinger fra Atelier Versace.

Ifølge Siv Oldervik, frisør og eier av salongen Stas Hår og Bryn i Trondheim, så er det frisørarbeidet som er blitt gjort her sjokkerende.

– Det er helt krise. Det er ikke bra når man ser at det er extensions. Det skal legges på en diskret måte, forteller frisøren.

– Jo tykkere hår du har, jo mer extensions må i. Her ser det også ut som om de har lagt håret under og ikke «fadet» innimellom. Det burde vært plassert litt overalt. Det ser nesten ut som det er gjort med vilje. Prøver de å skape en ny trend som kanskje ikke traff helt?, spør frisøren.

EKSTRA LANGT HÅR: Angelina Jolie hadde fått hair-extensions for en kveld.
KJENDIS

Zahara Jolie-Pitt lånte mammas Oscar-kjole

Skuespilleren var kledd opp i en glitrende sølvkjole fra luksusmerket Atelier Versace.

Motebransjens eget motepoliti, Instagram-kontoen Diet Prada, har kommentert kjolevalget og skryter av det som en «home run». I kommentarfeltet derimot er folk mest opptatte av hårforlengelsen.

Dagen etter var Jolie tilbake med vante hårlengde. Hverken hun eller stylisten Jason Bolden har foreløpig kommentert saken.

UTEN EXTENSIONS: Angelina Jolie dagen etter festpremieren.

Det er langt fra første gang Angelina Jolie vekker ekstra oppsikt på den røde løperen. Under Oscar-utdelingen i 2012 hadde hun på seg en ultraglamorøs svart asymmetrisk kjole signert Versace med en lårhøy splitt. På grunn av den høye splitten ble beinet hennes offer for en lang rekke memes, og det fikk til og med sin egen Twitter-konto.

I etterkant av «extension-gate» har flere også etterspurt når Angelinas egen extension-konto vil dukke opp på Twitter.

Husker du? Selena Gomes ler av egen selvbruningstabbe

Publisert: