Rihanna fronter vårkampanjen til motehuset Balmain

FRONTER EKSKLUSIVE BALMAIN: Rihanna er kjent for sin særegne stil. Nå er superstjernen ansiktet utad for det franske motehuset Balmain i deres vår- og sommerkampanje for 2014. Foto: Getty Images/ Instagram
FRONTER EKSKLUSIVE BALMAIN: Rihanna er kjent for sin særegne stil. Nå er superstjernen ansiktet utad for det franske motehuset Balmain i deres vår- og sommerkampanje for 2014. Foto: Getty Images/ Instagram

Superstjerne Rihanna har designet kleskolleksjon for billigkjeden River Island tidligere i år. Nå fronter hun klærne til et av verdens dyreste motehus i Balmains vår- og sommerkampanje.

Barbados-stjernen har lenge vært kjent for sin særegne stil og svært luksuriøse garderobe. Chanel, Givenchy og Jean Paul Gaultier er bare noen av designerne Rihanna har kledd seg i det siste året. Dessuten har hun selv lansert to kleskolleksjoner i samarbeid med den britiske billigkjeden River Island.

Superstjernen har imidlertid tatt steget videre fra samarbeidet med den britiske kleskjeden, og er nå ansiktet utad for et langt mer fasjonabelt og eksklusivt motehus. I Balmains vår- og sommerkampanje for 2014 er Rihanna fotografert av de anerkjente motefotografene Inez van Lamsweerde og Vinoodh Matadin iført en maksimalistisk 80- og 90-tallsinspirert styling av motehusets vårkolleksjon.

Balmain er blant motehusene som tar høyest priser for sine «ready-to-wear»-plagg. Prisen på noen av motehusets denimbukser ligger eksempelvis på over 6000 kroner.

Rihanna har ved flere anledninger vært på Balmains visninger under moteukene, og brukte også flere av plaggene som sceneantrekk under sin «Diamonds World Tour».

Tidligere i år postet Rihanna bilder av seg i Balmain-studioet i Paris iført flere forskjellige antrekk. Sjefsdesigner i Balmain, Olivier Rousteing er svært glad for at nettopp Rihanna er motehusets ansikt utad.

- Foran kamera får hun deg til å føle at hun er den eneste jenta på jorden. Når kvinnen som inspirerer deg, bruker dine kreasjoner, føles visjonen din komplett, uttalte Rousteing til Womens Wear Daily tidligere i dag.

Han har også lagt ut to av kampanjebildene på sin egen Instagram-profil, under teksten: «Når din inspirasjon møter din kreasjon. Føles komplett».

Se bilder fra Balmain-kampanjen med Rihanna:

untitled link
untitled link

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?