Sjekk kjoleshowet på Grammy-løperen

PÅ RØD LØPER: Rihanna var blant stjernene som poserte på den røde løperen. Les alt om nattens antrekk i saken!

Musikkutdelingen byr som vanlig på frekke kjoler, lekker styling og høy glamourfaktor.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Verdens musikkelite var samlet i Los Angeles for å hedre seg selv under den 59. Grammy-utdelingen i rekken.

Det var knyttet stor spenning til hvem som skulle stikke av med de gjeve Grammy-statuettene, men vi i MinMote gledet oss også til å se hva kjendisene valgte å kle seg i.

Se også denne Trendguiden-snutten om perfekte øyenbryn:

Blant de med flest nominasjoner er både Beyoncé og Adele, og ingen av dem hadde spart på kruttet da det kom til kjolevalg. GRAVIDE BEYONCÉ holdt et voldsomt sceneshow og så rålekker ut en gjennomsiktig glitrende antrekk designet av norske Peter Dundas mens Adele bar en haute cotoure-kjole fra Givenchy i EN AV ÅRETS STØRSTE TRENDFARGER.

Det var stor spennvidde på nattens røde Grammy-løper da verdens mest berømte artister og kjendiser poserte for fotografene.

Se antrekkene fra den røde løperen her!

Metallisk

NY STIL: Katy Perry dukket opp på den røde løperen i en kjole med paljetter og fjær fra Tom Ford. Håret var bleket lyst og holdt utslått, med markerte øyne og røde lepper.
MINI-MINI: Heidi Klum var kledd i en tskjorte-kjole i sølvpaljetter som var kortere enn lårkort. Hun matchet kjolen med trendy platåsandaler i samme farge.
DRAMA: Artist Solange Knowles, Beyoncés lillesøster, var kledd i en asymmetrisk gullkjole fra Gucci med dramatiske volanger og høy splitt. Stylingen var holdt lekkert uanstrengt. Skoene var signert Maryam Nassir Zadeh.
HEKLET: Demi Lovato bar en gjennomsiktig heklet kjole med metalliske detaljer fra designer Julien Macdonald. Naturlig styling balanserte en frekk utrigning på en enda frekkere kjole.
RØD LØPER DEBUT: Paris Jackson hadde sin første tur på rød Grammy-løper. 18-åringen var kledd i en glitrende luksusbuksedress fra Balmain med cut-out-detaljer. Enkle sandaler toppet antrekket.

Fargerikt

DYP UTRIGNING: Celine Dion var kledd i en smaragdgrønn kjole med sylfrekk utrigning og høy splitt.
KVELDENS STORE VINNER: Adele var kledd i en gulvlang, glamorøs kjole fra motehuset Givenchy da hun tok i mot flere Grammy-statuetter. Sminken og håret var var holdt i klassisk Adele-stil. Ekte Hollywood-glamour!
SEXY: Jennifer Lopez bar en fiolett-farget kjole med høy splitt, dyp utringning og slør. Hun hadde stylet kjolen med spisse pumps i søv og matchende clutch-veske.
PASTELL: Kelsea Ballerini, som var nominert i kategorien årets nykommer, var kledd i en pastellfarget kreasjon med påsydde blomsterdetaljer og tyll-skjørt.
TODELT: Rihanna var kledd i en orange topp og et stort, voluminøst svart skjørt fra Armani Privé. Toppen viste strategisk frem tatoveringene. I ørene hadde artisten statementøredobber, mens håret var krøllet og utslått. Flere motenettsteder har kåret Rihanna til en av kveldens best kledde.TRENDY: Rødt er en av vårens heteste farger. Carrie Underwood bar en knallrød kjole med lange ermer og paljetter.
LEKKER: Faith Hill var kledd i en elegant rød kjole som kunne minne om Carrie Underwoods.

Dro på

NULL STRESS I JOGGEDRESS: Ikke alle kjendisene hadde gått for lange kjoler på den røde løperen. Artisten Halsey var kledd i en todelt kongeblå dress fra Christian Wijnants.I KJENT STIL: I det siste har vi blitt vant til å se Lady Gaga i glamorøse antrekk på den røde løperen. I natt var hun tilbake i kjent stil med vill underboob-utrigning, skyhøye heler og lakk. Rundt halsen og armene hadde hun spisse nagler og antrekket var toppet med et par klassiske pilotbriller fra Ray Ban.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.