Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.
Nyheter

Designervesker, interiør og klær: Her shopper du best på salg

Toppbildet

Blakk eller ikke - januarsalget er i gang for fullt. Her er de fem beste butikkene for å gjøre et saftig januarkupp.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Toppbildet

Kjole fra Vila via Nelly.com. Foto: Produsenten

179,-
Gå til butikk
Toppbildet

Se info om pris lengre ned i saken. Foto: Produsenten

Toppbildet

Se info om pris lengre ned i saken. Foto: Produsenten

Uansett hvor lenge det er til du får lønn, så er det ikke til å komme i fra - januarsalget er i gang for fullt. Og det er faktisk mulig å gjøre noen skikkelig gode kupp som ikke sliter på lommeboken hvis du bare vet hvor du skal lete.

MinMote har listet opp fem ulike butikker som har kickstartet salget med gode rabatter på tidløse varer.

Disse plaggene bør du kuppe på salget!

Nelly.com

Det første du møter på når du klikker deg inn på Nelly, er en egen fane med ulike salgskategorier. Dette gjør det enkelt å navigere mellom plaggene som koster under 199 kroner, merkeklær på salg, «siste sjanse»-plaggene, og hva som allerede er på 70 prosent. Digge teddykåper, kule vinterboots, skjønnhetsprodukter og freshe treningsklær er bare noe av det som er på salg hos den svenske nettbutikken.

Les også: Slik tjener Nelly milliarder på billig nettshopping

Bolia

FRESH: Drit i brunt, beige eller creme-farget sofa. Grønn sofa kan forandre stuen din fra ordinær til spennende på 1, 2, 3. Sofa fra Bolia, før: 20 159 kroner. NÅ: 12 095 kroner. Foto: Produsenten
IT-VESKE: Veskene fra Gucci er svindyre, men om du har bestemt deg for å kjøpe en bør du slå til nå. Førpris: 10526 kroner. Nå: 7368 kroner. Foto: Produsenten

Hva med å starte det nye året med å ommøblere og freshe opp leiligheten din? De fleste interiørbutikker har gode tilbud på møbler som i utgangspunktet pleier å være dyre. Bolia har for eksempel lekre sofaer med skandinavisk stil på 40 prosent, og nye varer de har satt ned til 30 prosent i anledning januar.

LIVSSTIL

Fem interiørtrender du må se opp for

Net-a-porter.com

Har du en forkjærlighet for designervesker, som oss? Problemet med disse veskene er at de ofte er svindyre, og ikke akkurat matcher budsjettet uavhengig om det er januar eller ei. Hvis du har siklet etter en spesiell modell en god stund, anbefaler vi å følge med på luksusnettsider som Net-a-porter i januar. Her er faktisk flere vesker og ikke minst plagg på 30, 40 og 50 prosent, noe som er sjeldent for store motehus å være.

KLÆR

Her shopper du undertøy på nett

PALMESUS: Oppdater soverommet eller stuen med en palmelampe fra Zara Home. Førpris: 949 kroner, nå: 39 kroner. Foto: Produsenten

Zara Home

Planlegger du en ny start for 2016 kan hjemmet være et smart sted å starte. Det er ikke så mye som skal til for å føle at du oppdaterer interiøret, og på Zara Home finner du lekkert tiløbehør til en billig penge i januar. Butikken finnes ikke i Norge (enda), men shipper til Norge fra nettsiden. Hva med en lampe formet som en palmetre til 39 kroner? Ja takk!

Få også med deg: - Elsker billigkroken på IKEA

Urban Outfitters

Hvis du vil ha en mix av vintageklær, interiørartikler og plagg med spesielle snitt, er Urban Outfitters et aldri så lite nettmekka. Her har de allerede startet med 75 prosent salg, så det er med andre ord mulig å gjøre et godt kupp.

PS. Se opp for kule motebøker du ikke får tak i i Norge!

Publisert:

Les også

  1. KLÆR

    Januarsalget: Dette bør du kjøpe på salg

  2. TILBEHØR

    Fem utenlandske kjeder vi vil ha til Norge

  3. LIVSSTIL

    Ny undersøkelse: Nordmenn er ikke opptatt av å se bra ut på reise

Relaterte artikler

KLÆR

Salg: Her gjør du et kupp på Black Friday

NYHETER

H&M starter med utleietjeneste

KLÆR

Black Friday: Her kan du gjøre et kupp

LIVSSTIL

Fem ting som tar hjemmet ditt fra kjedelig til eksklusivt

TILBEHØR

Fem utenlandske kjeder vi vil ha til Norge

NYHETER

Så mye sender norske nettshoppere i retur

MANN

Dette bør du se etter på romjulssalget