Kim Kardashian avslører hemmelig puppetriks på rød løper

IKKE BH: Kim viste nylig på hjemmesiden sin hvordan hun teiper opp puppene før hun skal på rød løper. Her på MTV Video Awards 2014. Foto: NTB scanpix

Man må lide for skjønnheten, tydeligvis. Kim Kardashian (36) røper at hun bruker gaffateip på puppene på rød løper. Ouch!

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Når du trodde det ikke fantes flere Kardashian-triks enn leppetrikset, BH-trikset, hårtrikset og sminketrikset, slår Kim Kardashian på stortromma og avslører nå sitt hemmelige puppetriks på rød løper.

For hvis du er Kardashian-fan må du nesten innrømme at du har lurt på hvordan de får utringningen til å se så bra ut uten BH. Tirsdag kveld postet nemlig 36-åringen et bilde på bloggen sin som viser hvordan det ser ut under klærne når hun stiller på rød løper.

Og trikset er enkelt, men noe ubehagelig:

«Du teiper opp puppene så de får et skikkelig løft. Det tar litt tid, men tro meg - det er verdt det. LOL», skriver Kardashian West i bloggposten.

untitled link

Bruker gaffateip

Og for dem som av en eller annen grunn vil prøve dette hjemme, forklarer hun nærmere:

«Jeg har brukt alt fra duckteip, vanlig teip og maskeringsteip, men det beste av alt er gaffateip. Det sitter absolutt best!»

MinMote.no - Norges største moteside

Man kan jo tenke seg til at dette kan gjøre noe vondt når det skal rives av, men i følge Kim er det bare å bite tenna sammen.

«Pass på at du ikke har body lotion eller olje på kroppen når du løfter opp puppene, men forbered deg på at det kan være ubehagelig når du skal ta den av. LOL», skriver hun.

Lol, og lol... Dette er vel uttrykket de fleste andre som prøver dette, ville hatt:

Publisert:

Finn mer innhold om: