Ny moteprinsesse: - Vil ta verden med storm!

Cressida Bonas

«It»-jenta Cressida Bonas (25) har markert seg tydelig med sin råkule og avslappede stil, og nå ryktes det at hun er sammen med prins Harry igjen.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Cressida Bonas

Foto: Getty Images

Cressida Bonas

Foto: Getty Images

Cressida Bonas

Foto: Getty Images

Den britiske 25-åringen har vært i rampelyset en stund og er kjent for å ha et av og på-forhold til prins Harry (30). Bonas har fått mye oppmerksomhet for sin særegne klesstil, og ifølge britiske medier er Bonas og Harry nå sammen igjen. MinMote-redaksjonen krysser fingrene!

Bonas ble født inn i den britiske overklassen av den tidligere modellen Lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon og forretningsmannen Jeffrey Bonas. Derav er hun venninne med prinsesse Eugenie og skal ha møtt prins Harry gjennom henne.

Større stilikon enn Kate

It-jenta Cressida har en bohemsk garderobe som ofte blir kommentert og lagt merke til. Stilen hennes kan karakteriseres som «nonchalant chic» med bohemske og androgyne elementer. Hun går stort sett for naturlig styling når det gjelder hår og sminke, og har bustete bryn som supermodellen Cara Delevingne.

- Cressida blir bare råere og råere! Hun ser ut som en blanding av Kate Moss og Sienna Miller. Hvis de er sammen igjen, får vi et nytt stilikon. Det er ingen tvil om at hun vil ta verden med storm, sier MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Hun tror Cressida har potensiale til å bli et større stilikon enn hertuginne Kate.

- På en måte utfyller de hverandre perfekt. Kates har en søt og feminin stil, mens Cressida er mer rampete. Hun ville blitt et friskt pust blant Europas moteprinsesser - som er flinke til å kle seg, men litt kjedelige, sier Vold.

Bohemsk frisyre

Søndag ble Bonas sett på en konsert i London med en veldig kul frisyre - som enkelt kan kopieres.

Hun hadde satt opp deler av håret i en strikk høyt på hodet, og hadde latt panneluggen henge foran i en midtskill. Frisyren er bohemsk og rampete, og passer Cressidas stil perfekt. Hvis du skal noe spesielt og vil sette opp håret, råder vi deg til å ikke vaske det i forkant. Se hvorfor og få inspirasjon til tre enkle og kule festfrisyrer her.

Se Cressida Bonas' kule stil:

STJERNESTIL: Cressidas fantastiske frisyre minner om den Sienna Miller har i filmen «Alfi». Foto: Getty Images
BIKER BABE: Det avslappede antrekket Cressida bar søndag, skilte seg ut i mengden takket være den rå frisyren. Legg også merke til de røffe bikerbootsene og sølvringene. Foto: Getty Images
HELT KONGE: Hvis Cressida blir prinsesse, er det ingen tvil om at hun vil skille seg ut blant de kongelige. Dette er et av MinMotes favorittantrekk fra Glastonbury-festivalen tidligere i sommer. Her minner hun nesten om supermodellen Cara Delevingne - som også er kjent for å ha en svært avslappet og nonchalant stil. Foto: Getty Images
SPORTY: Flate sko er en gjenganger i antrekkene. Tidligere i sommer kombinerte hun hvite sneakers og sokker med en enkel kjole i bomull. Slappe ryggsekker har blitt et must blant stilikonene, og Bonas var selvsagt tidlig ute. Foto: Getty Images
FESTIVALSTIL: Iført kort olashorts og lange gummistøvler på årets Glastonbury-festival, minnet Cressida om en ung Kate Moss. Foto: Getty Images
HOT I HVITT: Cressida Bonas vakte oppsikt i sommer da hun dukket opp i supertrendy snekkerbukser. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: