Stjal amfAR-showet: Bella Hadid i råfrekk kjole

GLITRET: Bella Hadid ankom den 24. utgaven av amfAR-gallaen i Cannes i en kjole fra Ralph & Russo.
GLITRET: Bella Hadid ankom den 24. utgaven av amfAR-gallaen i Cannes i en kjole fra Ralph & Russo.Foto: AFP

Kjolen omtales både som den «mest sexy noen sinne» og for avslørende. Se alle antrekkene fra amfAR-gallaen hos MinMote! 

Den berømte amfAR-gallaen gir oss vanligvis et skikkelig kjoleshow hvor kjendisene ikke har for vane å spare på kruttet. En som fulgte det til punkt og prikke under torsdagens galla i Cannes var Bella Hadid (20).

Få også med deg sommerens fineste festkjoler i Trendguiden:

Supermodellen og IT-jenta stilte i en frekk kjole som overlot lite til fantasien. Kjolen, som var designet av duoen Ralph & Russo, var gjennomsiktig og dekket med krystaller som blinket i blitsregnet. Antrekket besto av den gjennomsiktige kjolen og et undertøyssett som gikk i ett med hudtonen.

Sjekk alle amfAR-kjolene nedover i saken!

BLIKKFANG: Hadid poserte for fotografene i en gjennomsiktig kjole med langt slep dekorert med krystaller. Sminken var holdt naturlig med sølvfarget highlight i øyenkroken mens håret var satt opp i en stram knute. Skoene var skyhøye snøredsandaler i sølv fra René Caovilla toppet antrekket.
BLIKKFANG: Hadid poserte for fotografene i en gjennomsiktig kjole med langt slep dekorert med krystaller. Sminken var holdt naturlig med sølvfarget highlight i øyenkroken mens håret var satt opp i en stram knute. Skoene var skyhøye snøredsandaler i sølv fra René Caovilla toppet antrekket.Foto: Reuters

Ny snakkis

Det er ikke første gang Bella Hadid har fått oppmerksomhet for kjolevalget og vunnet den røde løperen under årets filmfestival. Allerede den andre kvelden hadde hun nemlig en klassisk kjoleglipp på den røde løperen og undertøyet kom til syne. Det ser imidlertid ikke ut til å ha skremt Hadid som i torsdag kveld stilte i en enda mer avslørende kjole med splitt helt opp til hoftekammen. Teen Vogue spør seg om Hadid gikk på en ny kjoleglipp ettersom hun så ut til å vise vel mye hud, mens Hapers Bazar kaller kjolen for den «mest sexy på gallaen gjennom tidene».

Husker du? De beste amfAR-øyeblikkene noensinne

Kjoleshow

Men det var selvfølgelig ikke bare Hadid som ble foreviget på den røde løperen. Gjennomgangstemaet for kjolene var glitter og høye splitter. Den årlige amfAR-gallaen, arrangert av HIV/AIDS-organisasjonen The Foundation for AIDS Research, pleier å gi oss uforglemmelige øyeblikk på den røde løperen. Her kan du se alle kjolene!

GLAMOUR: Paris Hilton stilte i en glitrende, tettsittende kjole. I ørene hadde hun glitrende diamanter i skikkelig Hollywood-stil.
GLAMOUR: Paris Hilton stilte i en glitrende, tettsittende kjole. I ørene hadde hun glitrende diamanter i skikkelig Hollywood-stil.Foto: AFP
GJENNOMSIKTIG: Modellen Winnie Harlow hadde i likhet med Bella Hadid en gjennomsiktig kjole. Hun kombinerte kjolen med glitrende smykker.
GJENNOMSIKTIG: Modellen Winnie Harlow hadde i likhet med Bella Hadid en gjennomsiktig kjole. Hun kombinerte kjolen med glitrende smykker.Foto: Reuters
TILBAKE I RAMPELYSET: Modellen Irina Shayk var tilbake på den røde løperen under amfAR-gallaen etter å ha blitt mor i mars. Hun bar en gulvlang paljettkjole fra Prada med åpen rygg og utringning.
TILBAKE I RAMPELYSET: Modellen Irina Shayk var tilbake på den røde løperen under amfAR-gallaen etter å ha blitt mor i mars. Hun bar en gulvlang paljettkjole fra Prada med åpen rygg og utringning.Foto: AP
KLASSISK: Skuespiller Lindsay Lohan bar en klassisk gallakjole i sort og hvitt. Sminken var i ekte Hollywood-glamor med røde lepper.
KLASSISK: Skuespiller Lindsay Lohan bar en klassisk gallakjole i sort og hvitt. Sminken var i ekte Hollywood-glamor med røde lepper.Foto: AP
BLIKKFANG: Sofia Richie bar en sort kjole med detaljer i gjennomsiktig stoff. I hånden holdt hun en trendy, liten knallgul veske.
BLIKKFANG: Sofia Richie bar en sort kjole med detaljer i gjennomsiktig stoff. I hånden holdt hun en trendy, liten knallgul veske.Alberto Pizzoli AFP
RAPUNZEL: Nicki Minaj vant uten tvil konkurransen om å ha kveldens lengste hår.
RAPUNZEL: Nicki Minaj vant uten tvil konkurransen om å ha kveldens lengste hår.Foto: AFP
HEY 80s: Med markerte skuldre ga Nicole Kidman et lite flashback til 80-tallet.
HEY 80s: Med markerte skuldre ga Nicole Kidman et lite flashback til 80-tallet.Foto: AFP
VA VA VOOM: Modell Hailey Baldwin bar en bærfarget kjole med fløyel og tyll. Den skyhøye splitten viste frem et par kule platåsandaler.
VA VA VOOM: Modell Hailey Baldwin bar en bærfarget kjole med fløyel og tyll. Den skyhøye splitten viste frem et par kule platåsandaler.Foto: AP
SUKKERSØT MED EN TVIST: Den svenske Victorias Secret-modellen Elsa Hosk hadde en tyggegummirosa kjole med korsett og voluminøst skjørt.
SUKKERSØT MED EN TVIST: Den svenske Victorias Secret-modellen Elsa Hosk hadde en tyggegummirosa kjole med korsett og voluminøst skjørt.Foto: Reuters Reuters
KLASSISK: Modell Doutzen Kroes hadde en klassisk rød kjole med høy splitt og en utringning som ga kjolen en spennende vri. Legg merke til de lekre røde sandalene som går ton-i-ton med kjolen.
KLASSISK: Modell Doutzen Kroes hadde en klassisk rød kjole med høy splitt og en utringning som ga kjolen en spennende vri. Legg merke til de lekre røde sandalene som går ton-i-ton med kjolen.Foto: AFP
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?