Nyheter

Katy Perry gjorde som Britney Spears

Katy Pery denim Britney

Rapperen Riff Raff (32) og Katy Perry (29) gjenskapte det omdiskuterte denimantrekket som Justin Timberlake og Britney Spears var iført i 2001.

  • Thea Roll Rakeng
Publisert:
Katy Pery denim Britney

Foto: Getty Images

Katy Pery denim Britney

Foto: Getty Images

Eks-kjærestene Justin Timberlake og Britney Spears fikk massiv oppmerksomhet da de stilte opp i matchende denim-antrekk under American Music Awards i 2001. Under nattens MTV Video Music Awards prøvde popartisten Katy Perry og rapperen Riff Raff å gjenskape det spesielle, men ikoniske øyeblikket.

Antrekkene var spesiallaget fra luksusmerket Versace og Perry var iført nærmest identisk tilbehør som Britney den gangen hadde; mini-veske, stramt kjede rundt halsen og belte i livet. Riff Raff hadde på sin side droppet Timberlakes cowboyhatt, men matchet heller Perrys strass med nagler og kjettinger.

Topper «verst kledd»-listen

Jeans-antrekket fra 2001 er et av de verste rød løper-øyeblikkene i historien og det kan vel diskuteres hvorfor Perry og Riff Raff valgte å kopiere dobbel denim-stilen. Oppmerksomhet klarte de i alle fall å tiltrekke seg, i likhet med Kim Kardashian, Taylor Swift og J-Lo, som gikk for spesielt dristige antrekk under utdelingen.

Det er vel kanskje ikke helt tilfeldig at låten «This Is How We Do», som de to har samarbeidet om, slippes nettopp i dag.

Nicki Minaj fikk derimot ufrivillig oppmerksomhet for sitt antrekk, da hun ufrivillig blottet seg på scenen under åpningsshowet.

DOBBEL DENIM: Katy Perry og Riff Raff gikk for dobbel denim, strass og kjettinger på den røde løperen under nattens VMA-show. Antrekket var nærmest identisk det Justin Timberlake og Britney Spears hadde på seg i 2001. Foto: Getty Images
VERST KLEDD: Turtelduene Britney Spears og Justin Timberlake vakte oppsikt på den røde løperen under American Music Awards i 2001. De matchende antrekkene har brent seg inn i de flestes mote-minne og blir fortsatt omtalt som et av de verste rød løper-øyeblikkene i historien. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Rød løper

Relaterte artikler

NYHETER

Justin Timberlake forsvarer legendarisk denimantrekk

NYHETER

Kommer til Norge: Sjekk Britneys ikoniske undertøysantrekk

NYHETER

Kjolekrise på VMA: Nicki Minaj blottet seg ufrivillig

NYHETER

«Nakenkjoler» og dyp utringning: Sjekk årets VMA-antrekk

KJENDIS

Sjekk Britney Spears' stilreise

NYHETER

20 år med Britney – øyeblikkene vi aldri glemmer

NYHETER

De 10 mest ikoniske rød løper-øyeblikkene gjennom tidene