Katy Perry gjorde som Britney Spears

Katy Pery denim Britney

Rapperen Riff Raff (32) og Katy Perry (29) gjenskapte det omdiskuterte denimantrekket som Justin Timberlake og Britney Spears var iført i 2001.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Katy Pery denim Britney

Foto: Getty Images

Katy Pery denim Britney

Foto: Getty Images

Eks-kjærestene Justin Timberlake og Britney Spears fikk massiv oppmerksomhet da de stilte opp i matchende denim-antrekk under American Music Awards i 2001. Under nattens MTV Video Music Awards prøvde popartisten Katy Perry og rapperen Riff Raff å gjenskape det spesielle, men ikoniske øyeblikket.

Antrekkene var spesiallaget fra luksusmerket Versace og Perry var iført nærmest identisk tilbehør som Britney den gangen hadde; mini-veske, stramt kjede rundt halsen og belte i livet. Riff Raff hadde på sin side droppet Timberlakes cowboyhatt, men matchet heller Perrys strass med nagler og kjettinger.

Topper «verst kledd»-listen

Jeans-antrekket fra 2001 er et av de verste rød løper-øyeblikkene i historien og det kan vel diskuteres hvorfor Perry og Riff Raff valgte å kopiere dobbel denim-stilen. Oppmerksomhet klarte de i alle fall å tiltrekke seg, i likhet med Kim Kardashian, Taylor Swift og J-Lo, som gikk for spesielt dristige antrekk under utdelingen.

Det er vel kanskje ikke helt tilfeldig at låten «This Is How We Do», som de to har samarbeidet om, slippes nettopp i dag.

Nicki Minaj fikk derimot ufrivillig oppmerksomhet for sitt antrekk, da hun ufrivillig blottet seg på scenen under åpningsshowet.

DOBBEL DENIM: Katy Perry og Riff Raff gikk for dobbel denim, strass og kjettinger på den røde løperen under nattens VMA-show. Antrekket var nærmest identisk det Justin Timberlake og Britney Spears hadde på seg i 2001. Foto: Getty Images
VERST KLEDD: Turtelduene Britney Spears og Justin Timberlake vakte oppsikt på den røde løperen under American Music Awards i 2001. De matchende antrekkene har brent seg inn i de flestes mote-minne og blir fortsatt omtalt som et av de verste rød løper-øyeblikkene i historien. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: