Her er Kate Moss på forsiden av Playboy

FORSIDEPIKE: Supermodell Kate Moss har aldri før posert for bladet Playboy, men i anledning deres 60-års jubileum stiller den langbente modellen opp lettkledd med det klassiske kaninkostymet. Foto: Getty Images/ All Over Press/ Faksimile Playboy

60 år etter at Marilyn Monroe poserte på forsiden av den første Playboy-utgaven, er supermodell Kate Moss (39) kledd i kaninører og «bunny»-hale på magasinets jubileumsutgave.

Oda Marie Midbøe
Publisert:

I anledning Playboys 60-års jubileum ville magasinet sikte høyt og la forsiden prydes av en av verdens største supermodeller gjennom tidende. Tidligere i høst ble det kjent at det var Kate Moss som skulle være blikkfanget til magasinets store jubileumsutgave - og gå fra bekledning med de klassiske Playboy-elementene til å la seg avbilde ganske så naken.

Playboy-mogul Hugh Hefner var intet mindre enn strålende fornøyd med sin nye forsidepike.

- Hun er en verdenskjendis, hun er ikonisk og hun krysser et sexy image med «upscale» modelljobbing, sa han til Los Angeles Times den gang.

På forsidebildet som har blitt lekket, sitter Moss på knærne kledd i en sort body, skyhøye hæler, mansjettknapper og selvsagt med de klassiske kaninørene og «bunny»-halen.

Inne i magasinet vil også en 18-siders fotoserie av modellen bli å finne, og det er fotografene Mert Alas og Marcus Piggot som har foreviget bildene av stilikonet Moss.

Alas la ut dette bildet av Moss for to dager siden på Instagram:

untitled link

Den 39- år gamle modellen som fyller 40 år i januar, har gjennom 25 år vært en av verdens mest ettertraktede og best betalte modeller, og gjort alt fra de største visningene for store motehus, til å pryde verdens mest anerkjente motemagasiner. Mandag kveld ble hun også tildelt en ærespris under British Fashion Awards for sin mangeårige innsats i motebransjen som modell og stilikon.

Etter utdelingen dro Moss og en rekke prominente gjester på Playboy-klubben i London for å feire den doble jubileumsutgaven. Kveldens vert var Moss sin gode venn Marc Jacobs.

Det er imidlertid ikke første gang Moss poserer naken eller toppløs. Det har hun gjort utallige ganger før, blant annet for fotograf Tim Walker, smykkedesigner David Yurman, magasinet Love og den berømte Pirelli-kalenderen.

Tidligere har også modellkollegene Elle MacPherson, Naomi Campbell, Eva Herzigova, Cindy Crawford og Claudia Schiffer posert på forsiden av Playboy.

Publisert: