Anne Hathaways brystvorter skaper Twitter-storm

Skuespilleren fikk massiv oppmerksomhet for kjolen sin på den røde løperen i natt – eller rettere sagt brystvortene stjal showet.

Under Oscar-utdelingen natt til mandag norsk tid kunne endelig Anne Hathaway (30) ta med seg sin første Oscar-statuett hjem. Hun gikk av med seieren for beste kvinnelige birolle i «Les Misérables». Men det er neppe det 30-åringen vil bli husket mest for etter årets Oscar-fest.

LES OGSÅ:Dette er Oscar-festens best og verst kledde

Det var nemlig brystvortene som viste seg under den elegante pudderrosa satengkjolen som ble kveldens store snakkis på Twitter. Fra Oscar-festen i fjor var det Angelina Jolies vågale kjolesplitt som skapte Twitter-tornado og resulterte i en brukerkonto dedikert til stjernens høyre ben. I år var det Anne Hathaways bryster som satte i gang stormen. I likhet med Jolie fikk skuespillerens brystvorter en egen konto på nettsamfunnet under navnet «HathawayNipple».

«Er det flere som fryser her?» skrev brukerkontoen på Twitter.

Andre brukere på nettsamfunnet var også ivrige på å kommentere Oscar-vinnerens kjoletabbe. Det ble blant annet skrevet: «Anne Hathaways stylist burde bli sparket for ikke å tvinge henne til å ha på seg undertøy. Hallo brystvorter!!!», «Er det kaldt der borte eller er brystvortene dine veldig glade for å se alle sammen?», «Anne Hathaways brystvorter overskygger hennes seier som best kledde», «Anne Hathaways brystvorter hadde en drøm om at de hadde en bh å gjemme seg bak mens de var på tv» og «Anne Hathaway har på seg brystvorter fra Prada».

Kjolen til Anne Hathaway som er designet av det italienske motehuset Prada hadde en heldekkende og tekkelig front, men til gjengjeld var den akkurat passe avslørende på baksiden med bar rygg og splitt bak på skjørtet. Hun kombinerte designerkjolen med smykker fra Tiffany & Co. Likevel havnet de eksklusive smykkene og den vågale baksiden i skyggen av frontpartiet.

minMote-leder Sonia Huanca Vold mener kjolen har skylden og at det ikke er brystvortene som faktisk vises under kjolen.

– Det er ikke brystene, men kjolen som er stiv. Måten kjolen er sydd på gjør at det ser ut som brystvortene stikker ut. Jeg synes ikke dette er kjempekrise, men det viser hvor viktig det er å passe på alle detaljer. Den minste «feil» på Oscar-løperen kan ende opp med å få all oppmerksomhet. Det er selvsagt synd om det er en kjoletabbe hun skal huskes for og ikke at hun faktisk vant, sier Vold.

Filmstjernen har tidligere sagt at hun sliter med å føle seg sexy nok og at hun alltid faller i den søte kategorien. Etter kveldens kjoleopptredenen på Oscar-utdelingen vil hun nok bli husket for alt annet enn at hun er søt og uskyldig.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?