Fra magetopp til prinsessekjole - hvem var best kledd på Stordalen-fest?

Noen valgte frekk minikjole, mens andre gikk for en kongelig look. Her kan du stemme på din favoritt fra Petter Stordalens gigant-kalas.

Av MARTINE LUNDER og CAMILLA VISJØ

Hotellkongen har lagt store mengder penger og tid på å samle både svenske og norske kjendiser til fest med champagne, «köttbullar» og dansband-musikk i sitt eget Villa Villekulla - en kopi at Pippi Langstrøpes berømte hus. Tradisjon tro har Stordalen invitert til temafest 16. mai, og årets tema er «svenskefest».

Som vanlig har heller ikke gjestene spart på kruttet når det kommer til kostymene. minMote har plukket ut de tre hotteste antrekkene fra i kveld, og nederst i saken kan du stemme på din favoritt!

Gunhild Stordalen

Verten selv hadde kledd seg i svenskenes nasjonaldrakt med en ny vri – det samme hadde kona Gunhils Stordalen. Gunhild har unektelig en forkjærlighet for eksklusive designerkjoler, noe også denne kreasjonen bar preg av. Kjolen hadde unektelig et frekkere snitt enn en vanlig folkedrakt, og i livet hadde hun et belte fra norske TSH. Det er vel neppe heller svensk tradisjon å matche folkedrakten med skyhøye stiletter, men på denne festen er ingenting forbudt.

Gunhild toppet antrekket med en trendy blomsterpynt i håret.

Petter Stordalen avviser imidlertid at hverken han eller kona har brukt lang tid på badet.

- Vi bruke til sammen 25 minutter på stylingen i dag, og jeg brukte aller minst, ler han da han ankommer festen i hest og vogn.

Bertine Zetlitz

Bertine Zetlitz hadde kledd seg ut som sin svenske artistkollega Robyn. Zetlitz stilte i en liten magetopp og løstsittende bukser med belte fra Moschino - pluss en hettejakke à la Robyn. Den norske artisten forteller at hun har brukt en hel uke på å sette sammen det ultimate festantrekket.

- Jeg har en utrolig god frisør som jeg også har fått låne masse klær av, ettersom hun har litt sån ghetto-stil. Jeg så ut som et vrak før jeg gikk til salongen hennes tidligere i dag, men så altså slik ut da jeg gikk ut, ler Bertine og fortsetter:

- Å kle seg som Robyn var en litt for god sjanse til å la gå fra med med min bakgrunn og musikkinteresse.

Ellen Arnstad

Frode Hansen

Se og Hør-redaktør Ellen Arnstad benyttet seg av anledningen til å kle seg som en kongelig - nærmere bestemt som den trendy prinsesse Madeleine. Arnstad strålte i en grå kjole med krystaller, store øredobber og en tiara på hodet.

- Nå får jeg endelig oppfylt min drøm om å være prinsesse for en kveld, sier Ellen.

Hvordan var din opplevelse i dag?