Nyheter

«Victoria's Secret»-modell droppet undertøy

Met-gallaen i New York handler om å vise seg fra sin beste og mest kreative side. «Victora's Secret»-modellen, Anja Rubik (28), bestemte seg for å vise nesten alt.

Jennifer Bråthen
Publisert:

I natt gikk motebransjens svar på Oscarutdelingen av stabelen. Mens Gwyneth Paltrow stjal showet i en glitrende kjole fra Prada, valgte den polske modellen Rubik å sjokkere i en kjole fra Anthony Vaccarello. Den kremhvite kjolen var avslørende beskåret flere steder på overkroppen, og hadde den mest sjokkerende kjolesplitten på den røde løperen i New York den kvelden.

LES OGSÅ: Gwyneth stjal showet i dristig kjole

Modellen, som har vist seg i bare undertøyet for undertøysgiganten «Victoria's Secret», valgte i tillegg å posere med benet, slik Angelina Jolie gjorde under Oscarutdelingen tidligere i år. Dette vakte oppsikt.

«Vi var redd modellen skulle vise oss mer enn bare benet», skriver det britiske nettstedet Huffingtonpost om Rubiks kjolevalg og posering.

– Anja Rubik burde trene, spise og få seg ny stylist. Kjolen er noe av det gyseligste jeg har sett på lenge. Dette er primitiv design og en hyllest til smakløsheten, sier Elisa Røtterud, moteredaktør i Cosmopolitan, og legger til:

– Kjolen skriker etter oppmerksomhet og Anja får den i form av negative kommentarer. Og forresten, har ikke Angelina patent på beinposeringen?

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Moter og Modeller
  2. Kjoler
  3. Victoria's Secret

Relaterte artikler

NYHETER

Gwyneth stjal showet i dristig kjole

NYHETER

De fem beste modellantrekkene fra motefesten i Paris

NYHETER

Brad Pitt kupper historisk modelljobb

NYHETER

De fantastiske MET-kjolene vi aldri glemmer

NYHETER

Mette-Marit snek seg rundt på kjendisfest

NYHETER

10 norske motehøydepunkter i 2012

NYHETER

De frekkeste kjolene fra Oscar-nachspielet