Adriana Lima gjorde comeback i million-BH

Cathrine Elnan
Publisert:

Den brasilianske supermodellen gjorde comeback med en BH verdt 12 millioner kroner under årets hotteste motevisning.

Været begynner kanskje å bli kaldere, men temperaturen var høy under det årlige undertøyshowet til Victoria's Secret. Adriana Lima åpnet hele showet, og var den første «engelen» til å gå ned glitrende catwalken iført lekkert undertøy og et gigantisk par med englevinger. Den brasilianske skjønnheten strålte under hele showet, og fikk også æren av å kle seg i million-BH-en «Fantasy Bra», som var dekket med 3000 dyrebare diamanter. Hun har tidligere gjort opptredener i det lekre undertøyet, men dette var første gang hun fikk vist det fram på catwalken.

– Det er en stor ære å få gå med «Fantasy Bra». Alle jentene drømmer om å være gå med den. Det føles veldig spesielt å være den heldige utvalgte, særlig siden dette var mitt store comeback, sier Lima til NY Daily News.

Mote-Silje møtte Victoria’s Secret-modellene i New York. Se video her!

Føler seg mer sexy

Lima var tilbake på catwalken for første gang etter hun fikk en datter for litt mindre enn et år siden, og var tydelig fornøyd med å være tilbake i rampelyset. Den brasilianske skjønnheten følger i fotsporene til «englene» Heidi Klum og Alessandra Ambrosio, som også har returnert til catwalken kort tid etter de var gravide.

Victoria's Secret-modellen stilte naken og gravid i magasin.Les mer her!

– Jeg føler meg mer sexy, feminin og selvsikker enn jeg noen gang har gjort før. Det er helt sant, jeg føler meg veldig mye vakrere nå enn det jeg gjorde før jeg fikk datteren min. Jeg er veldig heldig, uttaler Lima.

Rosie Huntington-Whiteley, Jessica Stam, Karolina Kurkova og Selita Ebanks var andre «veteranengler» som gikk det spektakulære showet, mens traveren Heidi Klum var fraværende etter at hun kastet vingene tidligere i år. Klum startet som modell for Victoria's Secret i 1997, men la inn årene 13 år senere.

- Modeller har en best før dato.Det mener supermodell Heidi Klum

Relevante artikler videre:

Vurderer du å kjøpe Chanel-veske? Her får du vite om den er ekte eller ikke

Denne kroppen vil kvinner ha. Les saken her!

Skal du farge håret selv? Les vår hårfargingsguide her!

Norske jeans favoritt blant stjernene! Les intervjuet med Mardou & Dean

Publisert: