Stylistenes hete sommertips

silje
Publisert:

Motejournalistene og stylistene har forlengst bestemt seg for hva som er sommerens må-ha plagg. Men det betyr ikke nødvendigvis at alle plagg allerede er i boks. Vi tok en prat med noen utvalgte stylister om sommerens største trender. Paljettplagg, denimshorts og statementsko står høyt på ønskelisten.

Celine Aagaard, stylist og redaktør i Topp

er kjent for sin kule stil og står blant annet bak motebloggen

Hippiehippiemilkshake

. Aagard har følgende favoritter på listen sin.– For det første ønsket jeg meg paljettbukser og det har jeg allerede fått tak i på en tur til London, smiler Celine Aagard. Paljettbuksene kan jeg bruke både til hverdags og fest. Jeg ønsker meg også en flott badedrakt som jeg også kan bruke til shorts og jeans. Badedrakten skal være i et kult batikkmønster. Tilslutt ønsker jeg meg en magetopp. 80-tallet er stort i år og jeg vil ha en magetopp som jeg kan bruke sammen med et par shorts på en varm sommerdag, sier Aagard til minMote.

Eline Hvamstad, nettredaktør for Woman.no og MSN Style

ønsker å kle seg i mange kule armbånd, som hun helst lager seg selv.- En buksedrakt med tubeliv og haremsbukse-preg er et must denne sommeren, sier Eline Hvamstad. Jeg skal også lage meg fargerike skinnarmbånd med sølv og gull-anheng. De klassiske pilotbrillene fra Ray-Ban som man setter på hver sommer eller mister overbords, er et helt nødvendig tilskudd i garderoben, ler Eline Hvamstad.Les også:

Bli brun i en fei: Den store selvbruningstesten

Miriam Robstad er stylist og styler ofte moteserier for blant annet Kamille. Her er hennes sommerfavoritter:

-I sommer ønsker jeg meg en lekker kjole i 50-tallsstil. Den skal ha en tubetopp og være innsvinget i livet, sier Miriam Robstad. I tillegg ønsker jeg meg et kort olajakke. Den må være i ekte 80-talls ånd og være lys, gjerne med fargeforskjeller. Jakken skal passe perfekt over den søte 50-tallskjolen. Det siste plagget jeg ønsker meg er en haremsbukse i silke. De er superbehagelige og passer perfekt til årets sommerfester. Jeg styler dem med skyhøye sandaler for den ultimate sommerlooken, sier Robstad til minMote.

Helene Polmar, webredaktør i Costume

er helt klar på hva hun vil investere i denne sommeren.–En denimshorts kan brukes til både fest og hverdags, sier Helene Polmar. Jeg ønsker meg også platåsandaler à la Alexander Wang (platåsandaler med frynser) og grå jersey-shorts. Det blir ikke sommer uten noen lange hippiekjoler, de kan brukes til det meste, sier Polmar.Les også:

Sommerens flotteste maxi-kjoler

Nadine Monroe, stylist i KK

ønsker seg florlette sommerkjoler og et par nye jeans.- Jeg skal i bryllup i Italia i sommer og der må jeg ha en fantastisk kjole. Er litt sær på kjoler, så finner sjelden den ultimate. hadde lommeboken min vært litt tykkere hadde jeg lett kunne gått for Leila Hafzi, sier Nadine Monroe. JBrand jeans står også høyt på ønskelisten. De sitter perfekt og hadde passet utrolig godt til mine nye ASH sko med kilehæl, nagler og frynser. Helt tilslutt må jeg nesten ha meg en ny svart skinnjakke som passer til alt og er tidløs, avslutter Monroe.

Karoline Hestenes er moteredaktør i Woman og dyktig på DIY, do it yourself. Da vi var i Stockholm på tur, kjøpte hun dødninghoder som ble omgjort til øredobber på 1-2-3.

- Akkurat nå har jeg shoppingforbud, men når det er over i juni skal jeg i alle fall investere i en kroppsnær bandasjekjole, sier Karoline Hestenes. Den skal jeg myke opp med et par Converse, så det blir en avslappet stil. Jeg må også skaffe meg en blazer, som jeg skal bruke til jeans med en kul hatt. I sommer er det høyst nødvendig med et par statementsko som kan live opp ethvert antrekk, ler Hestenes til minMote.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert: