Suksesserie øker salget av bestemortruser

Den store og behagelige bestemortrusen erstatter salget av stringtrusen, og undertøysforhandlerne gir moten fra «Mad Men» æren for den økende etterspørselen

Cathrine Elnan
Publisert:

.

Store truser gjør nå et comeback, om man skal tro trenden i Storbritannia. Der har salget av stringtruser falt betraktelig, mens salget av store og behagelige truser stadig øker. Bestemortrusens popularitet blir tilegnet dramaserien «Mad Men», hvor handlingen tar plass på 60-tallet og formfulle skuespillere som Christina Hendricks går kledd i figurnære antrekk.

Nå er det former som gjelder!To av tre foretrekker formfulle kvinner

Slutter å selge stringtruser

Salget av stringtruser har falt dramatiske over de fire siste årene, og britiske undertøysforhandlere som Lepel, House of Fraser og Charnos har nå valgt å kutte stringtrusen fra sitt sortiment, ifølge Daily Mail.

Bestemortrusene, eller «granny pants» som de også kalles, er opptil to størrelser større enn vanlige truser, og skal flate ut magen samtidig som de framhever hoftene, bakdelen og brystene. Med den store trusen skal man også slippe å bekymre seg for den velkjente, men ikke like heldige rørleggersprekken, ettersom trusen går lengre opp på ryggen enn de mindre variantene. Fans av bestemortrusene hevder dessuten at man slipper synlige trusekanter, og at de er langt mer behagelige enn små truser.

De vil tjene penger på rumpesprekken!Les mer her!

Kvitt Bridget Jones-stempelet

Britiske undertøysforhandlere mener bestemortrusen endelig har blitt kvitt Bridget Jones-stempelet, og at 50- og 60-tallets comeback i motebildet har gjort det lov å bruke store truser igjen.

– Denne sesongen er stort definitivt vakkert. Og de store trusene er sexy og behagelige, sier Nicky Clayton, kreativ direktør i undertøysmerket Rigby & Peller.

Rigby & Peller er for øvrig det samme merket som lagde trusene til Bridget Jones i «Bridget Jones's Diary», og selskapet melder om 15 prosent økning i salget av store truser hittil i år, ifølge Daily Mail.

Amerikanske kvinner foretrekker også bestemortrusen.Her leser du hvorfor!

Relevante artikler videre:

Trøbbel med å finne riktig bh-størrelse?Sjekk ut vår guide her!

Ny bh hevder å fjerne rynker!Les saken

Overraske kjæresten med noe nytt?Selvlysende undertøy er saken!

Stjernene jukser også!Se stjernene som bruker parykk

Publisert: