Vanessa Rudjord avslører nye podcastplaner

STARTER EGET PODCASTFIRMA: Vanessa Rudjord vil fortsette å produsere podcaster, men i eget tempo. Foto: Jørgen Braastad/VG

Det vil komme to nye, hemmelige, podcaster fra Rudjord etter at hun avsluttet samarbeidet med Perfect Day Media. 

Maiken Svendsen
Publisert:

I november ble det kjent at Vanessa Rudjord var ferdig som sjef i Perfect Day Media Norge. Da fortalte administrerende direktør, Felicia Lagerwall, at Rudjord ville fortsette som influencer for mediehuset. Likevel fortsatte podcasten «Synnøve og Vanessa», som Rudjord har sammen med Synnøve Skarbø uten svenske mediehuset.

NYHETER

Lytter følte seg uthengt som mobber i podcasten

Rudjord har ikke uttalt seg om saken, før hun nylig gjestet podcasten til Guri Solberg «Bra damer». Der spør Solberg hva som er planene for fremtiden, og Rudjord svarer at det bare er podcast fremover.

– Jeg produserer podcasten til Synnøve og meg, og så har jeg to andre som er på vei, forteller hun, men vil ikke avsløre hva slags podcaster det er.

MinMote har ikke lykkes å komme i kontakt med Rudjord.

Vil starte eget firma

Rudjord forteller videre at hun ønsker å starte et eget podcastfimra og produsere ting for andre, men at hun for tiden tar det hjemmefra i et roligere tempo.

– Perfect Day er veldig stort, og de er veldig flinke. Jeg er veldig glad i dem fortsatt, men jeg kjente at jeg ikke var på mitt beste i den perioden, sier hun.

NYHETER

Kjendisvenninnene skrøt av Rudjords kolleksjon

– Det var jeg som ønsket å ikke fortsette fordi jeg følte at jeg ikke var der jeg burde. Jeg følte et ansvar overfor dem at jeg måtte levere varene, produsere mange podcaster og være på topp, men jeg var ikke det da, utdyper hun.

Da var det bedre at hun sa fra seg ansvaret, forteller hun videre, og legger til at hun derfor valgte å starte for seg selv og i det små.

I 2012 åpnet Vanessa Rudjord eget hjem for å selge designerklær fra garderoben:

Publisert: