MinMote-Sonia: - Hun ser ut som en pikkolo fra Hotel Cæsar!

RØD LIKHET: Hertuginne Kate hadde kledd seg i en uniforminspirert, rød kåpe da hun ankom New Zealand mandag morgen norsk tid. MinMote-Sonia mener hertuginnens antrekk minner om uniformen som pikkoloene i TV-serien «Hotel Cæsar» har på seg. Her er Espen Eckbo i rollen som pikkolo i såpeserien i år 2000. Foto: Getty Images / Atle Bye / TV 2
Oda Marie Midbøe
Publisert:

Hertuginne Kate (32) høster ros og slakt for sitt røde uniforminspirerte antrekk.

Både hertuginne Kate, prins William og deres snart ett år gamle sønn prins George er på offisielt besøk i New Zealand om dagen. Da de landet på flyplassen mandag morgen norsk tid, var Kate et stort blikkfang i sitt fargesterke antrekk bestående av kåpe, hatt, og høye hæler.

Flere motenettsteder hyller nå hertuginnens røde drakt. Fashionista skriver blant annet at Kate Middleton så uklanderlig ut i det røde antrekket, og motesiden spekulerer i om antrekket er hennes beste til dags dato. «Det er polert og profesjonelt, men fortsatt ungdommelig», skriver de.

Den australienske avisen The Australian skriver at Kate var «slående i rødt», og mener at hertuginnen satte motebarometet høyt allerede på besøkets første dag.

- Ser ut som en pikkolo

SMILER: Hertuginne Kate bar sønnen prins George på armen da hun ankom New Zealand mandag morgen. Foto: Getty Images

MinMote-leder Sonia Huanca Vold er derimot ikke like begeistret for Kates knallrøde kreasjon.

- Jeg skjønner ikke hva de skryter av. Kate pleier riktignok å være plettfritt antrukket, men dette er ikke et av hennes beste antrekk. Hun ser ut som en pikkolo i Hotel Cæsar! Kombinasjonen av de store knappene, den lille hatten og den skrikende rødfargen får dette til å se ut som en uniform, sier MinMote-leder Sonia Huanca Vold.

Kate hadde på seg en dobbeltknappet kåpe fra Catherine Walker, matchende hatt signert Gina Foster, samt sorte, høye pumps og en diamantbrosje.

Moteikon

Hertuginnen har tidligere valgt uniforminspirerte og ensfargede kåper. Da hun feiret St. Patrics Day tidligere i år hadde hun anskaffet seg nok en grønn kåpe, som hun også kombinerte med en hatt i matchende farge. I julen i fjor gikk hun kledd i en grønn og blå-rutet kåpe, også denne gangen med en grønn hatt.

Kate regnes av mange som et folkelig moteikon, og er kjent for å blande både kjoler og klær fra billigkjeder, men også for sine luksuriøse gallakjoler. De myke bølgene har blitt ett av Kates varemerker. Dessuten får hun ofte skryt for sin gjenbruk av klær - her ser du hvordan Kate har brukt sitt favorittplagg blazeren gjennom tre år.

Publisert: