Alt om Beyoncés ville turnégarderobe

NORSK DESIGN: Beyoncé på scenen i stor lilla kappe fra Peter Dundas i Glasgow. Foto: Kevin Mazur/Getty Images.

Luksusdesign, spesialdesignede turndrakter og flagrende gevanter fra norsk designer er stikkordene for superstjernens turnégarderobe.

Maiken Svendsen
Publisert:

Beyoncé har de siste ukene fylt stadioner rundt om i Europa på sin «On The Run Tour II».

Superstjernen satt standarden med sine to opptredener på Coachella-festivalen i februar. Da hadde hun tre antrekk fra det franske motehuset Balmain, og på turneen har hun utvidet til flere sceneskift.

Antrekkene varierer fra luksus rett fra catwalken til sexy, spesiallagde bodyer og minikjoler.

NYHETER

Spesialdesignet Beyoncés ekstravagante sceneantrekk

Turneen startet i Storbritannia, og da hadde Beyoncé byttet ut kappene fra Balmain med kors på ryggen med en stor, lilla, flagrende kappe. Den er fra norske Peter Dundas sitt merke Dundas. Han har bare skrevet «Major» på Instagram etterfulgt av flere lilla hjerter.

Nordmannen har tidligere laget flere råsexy sceneantrekk for popstjernen. Under kappen har hun en lårkort glitrende kjole og foran øynene bitte små solbriller.

A post shared by BALMAIN (@balmain)

Denne uken har turneen vært i Frankrike, og på scenen i Paris viste Queen B frem nok et spesialdesignede antrekk fra Balmain. Åpningsantrekket var en hvit body med puffermer og spekket med perler og glitter.

Motehuset skriver på Instagram at de også spesiallagde en minikjole med netting, glitter og innslag av rødt, oransje og grønt.

A post shared by BALMAIN (@balmain)

Under turneen har Beyoncé flere ganger brukt plagg rett fra catwalken. I Paris valgte hun en oransje haute couture-kjole fra Valentino. Kjolen er fra motehusets siste kolleksjon, skriver de på Instagram.

Der har motehuset også delt bilde av en skisse av popstjernen ikledd kjolen.

I Manchester fikk hun oppmerksomhet for et antrekk tatt rett fra catwalken. Da var hun kledd i en lårkort kjole fra Blamains Resort 19-kolleksjon, skriver blant annet amerikanske Vogue.

Den brune kjolen med rutete mønster stylet hun med matchende lårhøye støvletter fra samme kolleksjon.

A post shared by BALMAIN (@balmain)

Superstjernen har også stått på scenen kledd i stor hettejakke og lårhøye støvletter fra Gucci. Plaggene har det velkjente monogram-mønsteret. Under jakken hadde hun en denimshorts og hvit singlet.

NYHETER

Astrid S i nakendress med krystaller på scenen

Over hele overkroppen hadde hun store smykker som hang helt ned til låret. Foran ansiktet hadde hun en heklet maske.

En rekke andre antrekk er også trolig spesiallaget. På turneen har Beyoncé flere varianter av turndrakter med skyhøy skjæring og lårhøye støvletter.

Den ene er en sølvfarget, metallisk variant som er stylet med en oversized matchende jakke.

GLITRER: Beyoncé på scenen i Glasgow. Foto: Getty Images.

Denne turneen har ekteparet Beyoncé og Jay-Z satt i gang rykter om de har fornyet ekteskapsløftene. I showet ser du paret kledd i hvitt, og Beyoncé i en hvit, glitrende kort kjole og slør foran ansiktet.

Senere er paret kledd i helt sort med en teksten «dette er ekte kjærlighet» bak seg på scenen.

Beyoncé har da en glitrende sort kjole, med stort skjørt og tettsittende overdel. Skjørtet tar hun av seg senere i showet, og har da lårhøye støvletter og den glitrende turndrakten.

KYSSET: Ekteparet Beyoncé og Jay-Z på scenen i Glasgow. Foto: Getty Images.

Queen Bey har ikke bare en, men to svarte turndrakter på scenen. Den andre varianten er i sort lakk og off-shoulder-topp. På hodet har hun en matchende, kjempestor hatt og på bena lårhøye støvletter.

LAKK: Beyoncé på scenen i Glasgow. Foto: Getty Images.
Publisert: