Annette og Emil Løvstad Haga har blitt foreldre

BLITT MOR: Annette Løvstad Haga har fått en sønn. Foto: Jan Petter Lynau/VG
BLITT MOR: Annette Løvstad Haga har fått en sønn. Foto: Jan Petter Lynau/VG

– Det er helt fantastisk, sier den nybakte moren. 

Annette Løvstad Haga (26) la ut et bilde av at hun har den nyfødte på sin Instagram-story onsdag kveld. På bildet står det kun «Love» med et blått hjerte etter. Torsdag morgen delte den nybakte moren det første bildet av sønnen på Instagram.

– Det er helt fantastisk! Gutten vår ble født i går klokken 10.22 og alt har gått veldig fint, skriver den nybakte moren i en SMS til MinMote.

untitled link

Den nybakte faren, tidligere «Paradise hotel»-deltager Emil Løvstad Haga, har også lagt ut et bilde på Instagram hvor han avslører navnet til den nyfødte.

«Lille Sander er klar for hva verden har å tilby», skriver han.

Haga var lenge blant Norges mest leste bloggere, før hun tok en pause i fjor. Nå er hun tilbake på plattformen, men hovedfokuset er på jobben i Bonnier.

Hun har åpnet opp på bloggen om at barnet lå i seteleie og at hun dermed sannsynligvis måtte ta keisersnitt. I en videoblogg forteller hun om hvordan hun gledet seg til fødselen, men at i denne situasjonen så var det riktig for henne å ta keisersnitt.

Første felles barn

Gutten er Annette og Emil Løvstad Hagas (29) første barn sammen, men Løvstad Haga har en sønn på seks år fra et tidligere forhold.

Paret giftet seg i august i fjor i en privat seremoni på Losby gård. Haga hadde designet kjolen sin selv i samarbeid med Nora Farah. Kun en måned etter bryllupet avslørte paret at de ventet barn sammen.

Hvordan var din opplevelse i dag?