Annette og Emil Løvstad Haga har blitt foreldre

BLITT MOR: Annette Løvstad Haga har fått en sønn. Foto: Jan Petter Lynau/VG

– Det er helt fantastisk, sier den nybakte moren. 

Maiken Svendsen
Publisert:

Annette Løvstad Haga (26) la ut et bilde av at hun har den nyfødte på sin Instagram-story onsdag kveld. På bildet står det kun «Love» med et blått hjerte etter. Torsdag morgen delte den nybakte moren det første bildet av sønnen på Instagram.

– Det er helt fantastisk! Gutten vår ble født i går klokken 10.22 og alt har gått veldig fint, skriver den nybakte moren i en SMS til MinMote.

untitled link

Den nybakte faren, tidligere «Paradise hotel»-deltager Emil Løvstad Haga, har også lagt ut et bilde på Instagram hvor han avslører navnet til den nyfødte.

«Lille Sander er klar for hva verden har å tilby», skriver han.

A post shared by Emil Løvstad (@storogliten1og2)

Haga var lenge blant Norges mest leste bloggere, før hun tok en pause i fjor. Nå er hun tilbake på plattformen, men hovedfokuset er på jobben i Bonnier.

Hun har åpnet opp på bloggen om at barnet lå i seteleie og at hun dermed sannsynligvis måtte ta keisersnitt. I en videoblogg forteller hun om hvordan hun gledet seg til fødselen, men at i denne situasjonen så var det riktig for henne å ta keisersnitt.

NYHETER

Ble foreldre til en gutt

Første felles barn

Gutten er Annette og Emil Løvstad Hagas (29) første barn sammen, men Løvstad Haga har en sønn på seks år fra et tidligere forhold.

Paret giftet seg i august i fjor i en privat seremoni på Losby gård. Haga hadde designet kjolen sin selv i samarbeid med Nora Farah. Kun en måned etter bryllupet avslørte paret at de ventet barn sammen.

Publisert: